Leg me link
Image default
Aanbiedingen

Bamboe romeinse schermen

 Traditionele Romeinse schermen zijn gemaakt van materiaal dat wordt geplooid met regelmatige tussenpozen. Echter, bamboe vouwgordijnen zijn een exotische en mooi alternatief voor materiaal van de Romeinse schermen. Dit soort schermen zijn ideaal voor ruimten met Aziatisch geïnspireerde thema’s of omgevingen met een exotisch, natuurlijk gevoel.

Hun aardse, thaise gevoel kan op subtiele wijze het frame van uw raam meer gevoel geven, maar het kan ook op glazen deuren die toegang geven tot een serre toegepast worden, een beschutte veranda of dek voor een natuurlijke scheiding tussen de binnen en buiten zijde.

Bamboe vouwgordijnen zijn minder kostbaar en stijlvolle venster behandeling naar om uw kamer te versieren en om de zon t blokkeren. Een verscheidenheid van kleuren zijn beschikbaar, de meeste tinten hebben een lichte houten kleur, maar dit soort vouwgordijnen kunnen ook worden gevonden in diepere kleuren of patronen. De bamboe kan plat liggen, of kan worden geweven in een patroon. Het is gemakkelijk om een van de soorten te laten passen in uw omgeving.

Het grote ding over dit soort tinten is dat ze makkelijker schoon te maken zijn dan stof tinten. U kunt ze schoonmaken met een vochtige doek of stofzuigen om stof en vuil te verwijderen.

De meeste home improvement of warenhuizen verkopen bamboe vouwgordijnen maar zorg ervoor dat het raam of de deur die u wilt dekken voordat u naar de winkel gaat of online gaat bestellen opgemeten is, want deze schermen zijn in vele vormen en maten te krijgen. De meeste mensen kiezen ervoor om aangepaste bamboezonneschermen speciaal gemaakt voor hun huis te kopen.

Prijzen van bamboe tinten verschillen door de grootte van het venster en de kwaliteit van het materiaal. De goedkoopste tinten voor een klein venster beginnen meestal rond de $ 40. U kunt meer dan $ 100 betalen voor grotere ramen voor de dezelfde soort schermen. Als uw budget laag is, overweeg dan bamboezonneschermen met zelfgemaakte stof vouwgordijnen af te wisselen in een kamer die veel ramen heeft. Zelfgemaakte stof tinten zijn goedkoop en makkelijk te maken en kan dezelfde ingetogen elegantie van duurdere bamboezonneschermenhebben.

Wilt u een goedkopere variant gordijnen aanschaffen? Dan zijn plissé gordijnen een perfecte oplossing voor jou. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer zien van het aanbod? Bezoek de site van Mijnplissegordijnen.nl om hier meer over te lezen.