Leg me link
Image default
Geschenken

beter in bed door een hoger libido

beter in bed door een hoger libido

De droom van iedere man is natuurlijk om een ster in bed te worden en te blijven. Je hoort het altijd wel van al je vrienden, de mooiste en spannenste verhalen!

Ware vrouwen verslinders. Maar wat is hier nou allemaal van waar? Laten we even een duidelijk voorbeeld maken. John 33 jaar, heeft 4 vrienden ook allemaal in de 30. Ze zijn allemaal getrouwd, hebben een drukke baan en hebben 2 tot 3 kinderen. Dat ze het elke dag zouden doen gaat dus nooit passen.

Echter hebben ze nog altijd de grootste praatjes. Maar hoe komt het dat deze gezonde mannen het bijna niet meer doen? Dit komt omdat ondanks ze dachten een goede levensteil te onderhouden, dit eigenlijk niet zo was.

2 van de 4 deed al langer dan 1 jaar niet meer aan sport, alle vier waren het verfijnde rokers. Kortom, dit komt je libido nooit ten goede! gelukkig zijn deze vrienden nu voortaan samen aan het sporten, zijn ze gestopt met roken.

Echter kwam dit niet uit het niks aanwaaien. Johns vriend Maarten had namelijk een libido verhogende pil aangeschaft. Hierdoor kreeg hij echt weer zin en lust in het leven. Het wederom gaan sporten en stoppen met roken was daarna een eitje!

2 dagen geleden heb ik een drankje besteld, dit drankje schijnt mijn libido te verhogen. Het drankje word ook wel lustopwekkend genoemd en zou je gevoelens behoorlijk kunnen prikkelen. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik me toch afvraag of ik het wel moet nemen. Volgens mij kun je er ook bijwerkingen van krijgen? Ik heb het pakketje nog niet geopend. Ik kan hem eventueel nog terugsturen binnen 12 dagen. Ik twijfel ontzettend. Het is natuurlijk niet op doktersadvies. Heeft iemand ervaring met zulke drankjes? En voel ik hier de volgende dag iets van? Net zoals je van alcohol een kater voelt? Misschien doe ik er iets te moeilijk over? Maar het feit dat ik iets ga drinken want mijn gevoelens zou veranderen, klinkt gek. Ik hoop echt dat het geen troep is. Vandaar dat ik toch benieuwd ben naar de reacties van andere vrouwen voordat ik het drankje ga nemen. 

http://www.libidoverhogen.nl/

Gerelateerde artikelen

Kerstpakketten leveranciers voor de beste kerstpakketten.

Waarom geven we elkaar cadeautjes?