Leg me link
Image default
Bedrijven

Een breed assortiment aan keerwanden

Bent u een agrariër en stelt u hoge eisen aan de opslag van uw kuilgras, mest en snijmaïs? Dan zijn goede keerwanden een goede keuze voor u. U kunt ook sleufsilo elementen gebruiken om een opslag te creëren die aan moderne eisen voldoet. Als agrariër heeft u het vaak al moeilijk genoeg. De prijzen die u betaalt krijgt zijn misschien niet altijd even hoog als u verwacht en wilt. U pakt daarom soms meerdere dingen tegelijk aan om te houden of te verbouwen. Denk aan dieren, maar ook planten. Een functionele opslag is dan wat u nodig heeft om dit allemaal te onderhouden. U wilt natuurlijk makkelijk bij uw producten kunnen. Bijvoorbeeld om de beesten die u houdt, te eten te kunnen geven of het bemesten van uw graan. Dit zijn belangrijke zaken wanneer u agrariër bent. Opslag is dan ook cruciaal in uw vakgebied. Door gebruik te maken van keerwanden kunt u dit naar een volgend niveau brengen. Er zijn verschillende soorten keerwanden. Denk bijvoorbeeld aan

  • LGXX
  • LXX
  • XXZ
  • TXX
  • UXX

Al deze keerwanden hebben zo hun eigen kenmerken waar ze aan voldoen. Afhankelijk van uw eisen kiest u voor een ander soort keerwanden. Bij Sim Beton kunt u deze keerwanden bestellen. Ook in combinatie met betonplaten. Deze totaalpakketten kunnen u zeker helpen om snel een goede en professionele opslagplaats te laten bouwen. U kunt er uiteraard voor kiezen om dit zelf te doen. U wilt echter natuurlijk wel dat dit goed gedaan wordt. Tenslotte moet de opslag aan hoge eisen voldoen. Zorg dan ook voordat u de opslagplaats laat bouwen of uitbreiden dat u precies weet aan welke eisen het moet voldoen. Keerwanden zijn er in uiteenlopende soorten en maten en u moet natuurlijk wel weten welke u moet gebruiken. Het door een professional laten doen kan u veel tijd besparen en u weet zeker dat de opslagplaats aan uw hoge eisen voldoet. Daarnaast worden ook de juiste keerwanden gebruikt en hoeft u maar een keer te investeren in het kiezen van de juiste keerwanden.

Aan de slag met keerwanden

Laat u een goede opslagplaats bouwen en heeft u daar keerwanden voor nodig? Verzeker u er dan van dat u de juiste keerwanden gebruikt. Er zijn vijf verschillende soorten keerwanden die u kunt bestellen bij Sim Beton. Dit bedrijf levert kwalitatief hoge keerwanden waar u lange tijd gebruik van kunt maken zonder dat u bang hoeft te zijn dat u slijtage kunt verwachten. Voor veel agrariërs een erg prettige gedachte. U wilt natuurlijk niet teveel geld uitgeven aan een dusdanig project. Door in een keer voor de juiste keerwanden te kiezen kan u dat op de lange termijn veel geld besparen. Schade aan pas geplaatste keerwanden is natuurlijk het laatste wat u wilt. Door deze producten in een keer goed te kiezen en op de juiste manier te laten plaatsen heeft u er jarenlang plezier van. Wel zo prettig wanneer u afhankelijk bent van een goede en professionele opslagplaats. Wees niet bang om deze hoge eisen aan deze producten te stellen. Sim Beton levert u het graag en geeft u meer informatie over het eventuele onderhoud dat ze nodig hebben. In de meeste gevallen zal dit minimaal zijn. Net als de platen, bijvoorbeeld van beton, waarmee u ze combineert kan u deze producten makkelijk schoonmaken en onderhouden. Wel zo prettig want u wilt er natuurlijk niet teveel omkijken naar hebben. Daarnaast worden een keerwand niet snel beschadigd door invloeden van buitenaf. Ze kunnen goed tegen extreme kou of harde regen en storm. Veel andere productsoorten kunnen hierdoor beschadigen of beschadigingen gaan vertonen. Met de producten van Sim Beton hoeft u hier niet bang voor te zijn. Zij staan voor hoge kwaliteit van hun producten die dus lang mee gaan.

Gebruik de juiste keerwanden

Zoals u hierboven heeft gezien kunt u uit uiteenlopende soorten keerwanden kiezen. Door voor de juiste soort te kiezen kunt u snel en makkelijk een goede en professionele opslag opzetten. De keerwand LGXX is een betonnen element die op de zichtzijde bekistingsglad is afgewerkt. Het is een goede basis voor een afwerking in combinatie met andere materialen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan natuursteen. U kunt deze soort uitbreiden met extra coating aan de zichtzijde. Wilt u meer informatie over dit keerwand? Bijvoorbeeld de afmetingen? Dan kunt u dat vinden op de website van Sim Beton. Heeft u meer vragen dan kunt u deze uiteraard aan de medewerkers van dit bedrijf stellen. Andere keerwanden waar u aan kunt denken zijn bijvoorbeeld de LXX wanden. Dit is de ideale basis voor uiteenlopende grondkeringen. De rugzijde is industrieel gebezemd. Ook andere afwerkingen zijn mogelijk. Vraag hiernaar bij de leverancier. Worden de belastingen zwaarder? Ga dan voor de LXXZ variant. Deze heeft een extra teen aan de tegenovergestelde zijde zodat er een betere balans wordt gecreëerd. Dit geeft u meer zekerheid. Afhankelijk van de afwerking kan de hiel ook dienen voor een extra fundering voor bijvoorbeeld metselwerk. Vindt er aan beide zijden van het keerwand opslag plaats? Ga dan voor het TXX keerwand. Dit is handig voor het maken van diverse opslagvlakken. Als laatste heb je dan nog de UXX keerwand. Deze is speciaal ontworpen voor dubbel kerende toepassingen. Gaat u bijvoorbeeld gebruik maken van diverse vakken? Dan heeft u deze keerwand nodig. Voor uiteenlopende toepassingen kun je dit product gebruiken. Bij Sim Beton kunt u al deze keerwanden bestellen.

http://simbeton.nl/agrarisch/keerwanden/