Leg me link
Image default
Financieel

Een goede oplossing met dit incassobureau uit Veenendaal

Soms is er geen andere uitweg en moet u een incassobureau in Veenendaal inschakelen. Als bedrijf is dit vaak geen gemakkelijke stap. Daarnaast is het natuurlijk ook niet leuk om een incassobureau in te schakelen, maar vaak is het wel de beste manier om tot een betalingsregeling of andere oplossing te komen. Veel bedrijven hebben nog nooit een incassobureau ingeschakeld. Dat komt in veel gevallen doordat bedrijven denken dat het erg lastig is en tot veel gedoe leidt. Niets in minder waar, wij van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders gaan op een menselijke manier te werk. Dat heeft als gevolg dat wij erg veel voor elkaar krijgen voor u en voor de debiteur. Hierdoor gaan jullie samen met een beter vooruitzicht de toekomst in en leidt het vaak tot mooie momenten.

Menselijk incassobureau in Veenendaal

Groeneveld Incasso’s is een incassobureau in Veenendaal. Wij hebben inmiddels al tal van tevreden klanten gehad. Vaak horen wij van hen dat zij niet echt wisten hoe de procedure in zijn werk gaat. Wij vinden het echter wel belangrijk dat iedereen hiervan op de hoogte is. Daarom leggen wij dit graag voor u uit. Een incassoprocedure bestaat als het ware uit vier stappen. Als eerste volgt er een pre-incasso. Hierbij wordt de pre-incassobrief door ons verzonden naar de debiteur. Via een systeem waarbij u in kunt loggen, ziet u precies wat de status van de incasso is. Mocht het gebeuren dat de debiteur niet betaald, dan zullen wij overgaan tot het reguliere incassotraject.

De vervolgstappen

Tijdens het reguliere incassotraject zullen wij de debiteur twee keer schriftelijk- en een keer telefonisch benaderen. In veel gevallen zien wij dat er dan al wordt betaald. Mocht dit niet het geval zijn, dan staat u voor een keuze. Gaat u het dossier sluiten? Of start u het gerechtelijke traject? Als laatste mogelijkheid kunt u alternatieve maatregelen treffen. Tijdens het gerechtelijke traject, zal er een dagvaarding plaatsvinden. De rechter zal dan zijn vonnis doen en hierna zullen wij de executie in gang zetten.

De beste oplossing

Mocht u benieuwd zijn naar meer informatie over hoe wij te werk gaan, neem dan een kijkje op onze website. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag advies zodat u altijd tot de beste oplossing komt!