Leg me link
Image default
Vakantie

Glamping Oostenrijk

Als je denkt aan Oostenrijk denk je natuurlijk het eerste aan sneeuw, wintersport, apres-ski taferelen en genieten in een chalet met vintage eikenhouten tafel. Maar daarmee vergeet je dat Oostenrijk ook een hele andere kant heeft die ontdekt kan worden. Het is namelijk niet alleen maar geschikt voor wintersport, maar ook een ideale plek om te gaan kamperen. Prachtige uitgestrekte bergachtige landschappen, bij uitstek geschikt voor lange wandelingen door mooie omgevingen en pittoreske dorpjes. Daarom is een glamping in Oostenrijk een unieke en onvergetelijke belefenis waar je zeker ook eens aan moet denken bij het overwegen van een vakantiebestemming.

Met een glamping zit je niet in een hotel, dus je bevindt je wel midden in de natuur, maar toch geniet je nog van alle luxe en hoeft het geen primitieve kampeervakantie te worden. Afhankelijk van de glamping die je kiest en die jouw voorkeur heeft kun je het zo luxe maken als je zelf wil. Een eigen keuken, meerdere slaapkamers, mogelijk zelfs een eigen douche en toilet zodat je nooit meer naar het sanitairgebouw hoeft te wandelen. Wordt wakker in de natuur in je heerlijke Beeren ondergoed, maak een heerlijk ontbijt, ontdek de omgeving en keer ’s avonds terug naar je accommodatie om lekker te barbecuen. De ideale vakantie voor het hele gezin of een zeer romantisch onderonsje met zijn tweetjes.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor glamping Oostenrijk, zoals een safaritent, een lodge in een boomhuis of slapen in een gigantisch wijnvat. Prachtige opties om een originele en memorabele vakantie in te houden waar je nog jaren over na zal praten!

https://glampings.nl/glamping-oostenrijk