Leg me link
Image default
Internet

Het opzetten van een goede website

In deze tijden ben je, zeker als zichzelf respecterend bedrijf, eigenlijk nergens meer zonder goede website. Je website en je website design is in die zin natuurlijk ook het eerste visitekaartje dat je afgeeft bij je klanten en bij je mogelijke klanten. En dan wil je natuurlijk wel een goede eerste indruk achterlaten toch?

De tijden dat men alleen nog maar achter de pc het internet betrad, zijn voorbij. Tegenwoordig kijkt men misschien nog wel veel vaker op internet via andere apparaten zoals de smartphone en tablet. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat jouw website ook op die apparaten goed te bekijken is en alle content goed weergeeft. De oplossing voor een dergelijke optie is het (laten) maken van een responsive website.

De voorpagina van je website is eigenlijk wel vergelijkbaar met je voortuintje. Als die er netjes uitziet en goed bij je past, zal dat ook zeker bijdragen aan de positieve indruk die men dan hopelijk van je krijgt.

Het klinkt misschien eenvoudig, maar het is helemaal niet zo eenvoudig om zelf een goede site te bouwen die ook nog eens responsive is. Verstandiger is het daarom waarschijnlijk om een internetbureau zoetermeer in te huren. Zij hebben de specialistische kennis in huis die jullie waarschijnlijk niet hebben en kunnen helpen bij het design van de totale site.

Want een goede responsive website is meer dan alleen mooie plaatjes. Ook de teksten op je website zijn heel belangrijk. Lange teksten zullen mensen wellicht teveel afschrikken en dat wil je natuurlijk liever vermijden. Bovendien is het belangrijk voor je positie in Google en andere zoekmachines dat je website op een bepaalde en ‘logische’ manier is ingedeeld. Wat er mooi uitziet, hoeft niet per se de meest praktische optie te zijn. Daarom is het verstandig om het echte werk over te laten aan een professional.

http://www.edit4u.nl