Leg me link
Image default
Dienstverlening

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau Bill incasseert tevens voor een particulier. Veel incassobureaus en deurwaarders incasseren alleen voor bedrijven. Daar houdt het voor Bill dus niet op. Particuliere incasso opdrachten zijn bij Bill van meer dan van  harte welkom. Openstaande vorderingen van debiteuren door heel het land zijn voor ons interessant. Door heel Nederland en België incasseert Bill uw vorderingen. Een particuliere incasso opdracht verschilt van een normale incasso opdracht..Omdat dit doorgaans maatwerk is. Bill is dus hèt incassobureau voor particulieren.

Hoe alles in zijn werk gaat

We sturen uw debiteur een eerste brief. We maken kenbaar wat er dan allemaal betaald moet worden. Eventueel kan een betalingsregeling getroffen worden met debiteur. Dat is voor iedereen beter. Een proces starten is tegenwoordig onbetaalbaar. Het griffierecht moet door de opdrachtgever eerst vooruitbetaald worden en kan later verhaald worden op de debiteur. Nog Beter is een betalingsregeling die lang duurt dan een dure en onzekere procedure bij de rechtbank. Wel moet de betalingsregeling dan systematisch door debiteur nagekomen nageleefd worden.

Een incasso opdracht indienen

Bij debiteur worden er incassokosten conform de wet in rekening gebracht. Dit bedraagt een percentage van ongeveer 15%. Maar deze worden via een tabel berekend en worden lager als de hoofdsom hoger is. Ook de btw moet debiteur betalen. Althans de btw over de buitengerechtelijke kosten. Anders zou dit een kostenpost gaan vormen. No Cure No Pay is bij ons kantoor ook van toepassing op particuliere incasso opdrachten. En dat betekent dan weer: Geen kosten voor u als er helemaal niets betaald wordt.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html