Leg me link
Image default
Hobby en vrije tijd

Lekker roken

De wereld waarop wij leven kent vele gezichten. Van stormachtige taferelen in het zuiden tot de hitte op de evenaar. Van vredige en rustige weilanden in de polder tot de meest extreme omstandigheden in het oerwoud. De wereld laat zich niet kennen in een paar karakteristieke kenmerken. Hetzelfde geld voor de inwoners op die wereld. De ene bevolkingsgroep heeft een compleet andere cultuur dan de andere. In het midden oosten, een warme cultuur in een heet klimaat met een rijke historie die eeuwen terug rijkt. Een cultuur waarin het hoort om waterpijp te roken. Een groot reservoir met water, met aan de bovenkant wat kooltjes met tabak of een smaakje en aan de zijkant een slang. Men dient door middel van de slang aan de mond te zetten, lucht te onttrekken uit het reservoir die aan de bovenkant langs de kooltjes wordt aangevoerd. Hierdoor ontstaat hete lucht in combinatie met de rook van de kooltjes, dichte smaakvolle rook is het gevolg van dit tafereel. En deze waterpijpen zijn weer een wereld op zich. Een subcultuur in een van de meest rijke culturen of gezichten van de wereld.

Je hebt de waterpijpen, ook wel shisha, in ontelbaar veel verschillende uitvoeringen. Van grootte, kleur, print en materiaal tot honderden verschillende smaakjes en manieren om het te roken.

Je kunt gebruik maken van tabak zoals we die kennen in sigaretten. Met nicotine, een smaakje en wat andere schadelijke stoffen, maar er bestaat ook waterpijp tabak zonder nicotine, goedkoper vanwege de afwezigheid van nicotine en dus ook goedkoper. Beter bekend als herbal tabak.

Een echte klassieker onder de waterpijp kenner. En dat moet je zijn om een beetje te snappen waar je mee bezig bent. Er bestaan heuse shisha bars, waar het dus toegestaan is en ook zeer gebruikelijk om een enorme waterpijp met een cocktail te bestellen.

X

https://premium-hookahs.nl