Leg me link
Image default
Horeca

Lekkere Hapjes bestellen in Hengelo

Bent op zoek een cateraar voor het bestellen van hapjes in Hengelo? Zoek dan niet verder, want bij ons zit u gebakken. Wij zijn een jong en veelzijdig cateringbedrijf met passie voor ons vak. Wij kunnen diverse vormen van catering verzorgen voor u maar zijn gespecialiseerd maken van diverse hapjes en kleine gerechten. Voor hapjes bestellen in Hengelo bent u dan op de juiste plaats.

Diverse hapjes als cateringvorm

 Ons cateringbedrijf is gespecialiseerd hapjes bestellen in Hengelo. Wij hebben allerlei hapjes, van hapjes met Italiaanse vleeswaren en ham tot mozzarella spiesjes of pittige olijvenmix. Maar ook kaasplateaus, ham rolletjes, bittergarnituur of andere hapjes kunnen bij ons worden besteld. Hapjes bestellen Hengelo kan voor een prive of voor een zakelijk evenemen. Wat het ook is, wij staan we graag voor u klaar. Op basis van uw wensen creëren onze chefkoks een menu op maat,  met diverse hapjes.

Meer dan alleen hapjes bestellen Hengelo

Naast hapjes bestellen Hengelo verzorgen wij  ook dinercatering. Hierbij kunt u denken aan een catering tijdens een receptie, bruiloft of feest. Naast het cateren van diners bieden wij ook nog  catering in de vorm van aan buffet aan. Ideaal voor een feestje. Wij hebben meerdere buffetten in verschillende thema’s. Wel is elk buffet anders, met onze passie voor het vak en onze creativiteit proberen we de gasten altijd weer te verrassen. Het huren  catering voor hapjes betstellen Hengelo over voor dinercatering kan een goede oplossing voor een bruiloft, verjaardag, jubileum of ander feest. U bepaalt in overleg met koks welke hapjes of buffet bij uw gezelschap en uw feest past, daarna verzorgen wij de hapjes of dinercatering tot in de puntjes verzorgen. Wilt u ook hapjes bestellen Hengelo of gebruik maken van diner of buffetcatering? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan graag voor u klaar