Leg me link
Image default
Gezondheid

Oorzaak laag libido bij vrouwen

Oorzaak verlaagd libido bij vrouwen

Ook vrouwen kunnen last hebben van een laag libido. De oorzaak is vaak te wijten aan een mix van componenten en leeftijd. Echter heeft leeftijd niet altijd invloed op het libido. Vaak is de oorzaak te wijten aan componenten van buitenaf. Een laag libido kan erg vervelend zijn wanneer je een relatie hebt of getrouwd bent en je partner bijvoorbeeld wel een hoog libido heeft.

Het is belangrijk de situatie eerst eens voor te leggen aan je partner. Bespreek je situatie en ga eerst samen eens opzoek naar de oorzaak en eventuele oplossingen.

schaamlipverkleining 

Oorzaken laag libido

  • Stress en Angst: stress kan al snel ontstaan. Bijvoorbeeld door het werk en kinderen. Ook kan er stress of angst ontstaan tussen de lakens. Wanneer je bijvoorbeeld maar niet opgewonden wordt. Vooral in zo’n situatie is het belangrijk om er met je partner over te praten. Jij kunt er zelf immers ook niets aan doen.

  • Slechte gezondheid: een slechte gezondheid kan ontstaat door stress en spanningen maar ook door slaapgebrek, slecht eten en weinig beweging. Wat sluit er aan op jouw situatie? Probeer in tijden van stress of weinig tijd, toch gezond te blijven eten.

  • Minder goedlopende relatie: wanneer je relatie onder druk staat, je elkaar minder aantrekkelijk vindt of veel ruzie hebt. Kan ook dat een oorzaak zijn van een laag libido. Ook hier is het belangrijk om er toch samen met je partner uit te komen.

 

Dat waren de meest voorkomende oorzaken van een laag libido. Een laag libido verhogen kan ook ontstaan door zwangerschap, anticonceptie, weinig tijd of sociale druk. En misschien zelfs wel een mix van al deze oorzaken. Kom je eventjes niet meer uit? Raadpleeg dan de huisarts of een vertrouwelijk persoon uit je omgeving.

 

Libido verhogen met een libidopil?

Bezoek dan:

www.libidoverhogen.nl

 

http://www.libidoverhogen.nl

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de kosten van het verwijderen van mijn Pigmentvlekken

Hoe verminder je bruine vlekjes in het gezicht

Mannenkwaaltjes