Leg me link
Image default
Gezondheid

Permanente fillers behandelingen zijn risico’s

Het ondergaan van een permanente filler behandeling word met klem afgeraden voor alle behandelingen die gerelateerd zijn aan gezichtsverjonging.   Mensen maken gebruiken van permanenten middelen omdat men denkt dat het effect blijvend zal zijn maar niets is minder waar. Het kan verschillende risico’s met zich meebrengen want naargelang je ouder word gaat je huid veranderen en ouder worden. Daarom raden we je een tijdelijke  filler behandeling  Amsterdam  aan.

Indien je gebruikt maakt van permanente fillers  gaan de fillers na een tijd afzakken bijvoorbeeld als je fillers gebruikt op je billen kunnen deze afzakken naar je kuiten. Buiten dat ze kunnen afzakken  heb je ook nog risico’s dat er abcessen ontstaan die de grote hebben van een golf bal en er kunnen ook ontstekingen ontstaan  op de plaats waar de filler is ingespoten.

In verschillende gevallen  probeert men deze risico’s op te lossen zonder een chirurgische ingreep  en gebruikt men  ontstekingsremmers of antibiotica. In sommige gevallen is het echter gewoon niet mogelijk om de risico’s te behandelen zonder een operatie te ondergaan.

Fillers en botox Rotterdam worden beiden gebruikt om het gezicht  terug te verjongen en rimpels weg te werken.   De meeste klinieken maken tegenwoordig gebruik van injectables die maar een aantal maanden of jaren aanwezig blijven in je lichaam, als de middelen uit je lichaam verdwenen zijn kan je deze behandeling zonder problemen opnieuw ondergaan.  Met botox  legt men de activiteit van de desbetreffende spier stil  om de rimpels te laten verdwijnen omdat rimpels ontstaan door het veelvuldig aan- en ontspannen van je spieren. Fillers gaan anders tewerk, bij deze behandeling gaan ze de vloeistof op de gekozen plaats inspuiten zodat ze deze gaan opvullen zodat de rimpels verdwijnen.  Deze behandelingen zorgen dat dit zonder ingreep kan gebeuren  en dat je gezicht er ook nog altijd natuurlijk, jong uitziet.

http://injectableklinieken.nl/nl/