Leg me link
Image default
Woning en Tuin

Personeel brengt pauze door aan boomstam picknicktafel

Wij hebben een bedrijf met 15 werknemers. De sfeer binnen het team is gemoedelijk en vertrouwt. Tijdens de pauzes probeert iedereen, indien de werkzaamheden het toelaten, samen koffie te drinken of de lunch te nuttig. Zodra het weer het toelaat, zit het personeel graag buiten. Bij ons op het terrein is het lekker vertoeven in de zon. We hebben de hele dag zon.

 

Eén van onze werknemers kwam met het idee van een picknicktafel. Een mooie, lange boomstam picknicktafel waar we met alle personeelsleden aan kunnen zitten. Het idee viel bij iedereen in de smaak. Aangezien de temperaturen gaan stijgen en de zon zich meer en langer laat zien, zijn we snel op het internet gaan kijken.

 

De boomstam picknicktafel van Jaap de Vries in Ermelo beviel ons direct: we zagen hem op de site, www.jaapdevriesermelo.nl. Het is eeen robuuste tafel waar we met gemak allemaal aan kunnen zitten. We hebben contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Bij Jaap de Vries is volop keus in picknicktafels. De boomstam picknicktafel moest zeker bij ons op het terrein komen te staan.

 

Wij hebben de picknicktafel direct een goede behandeling gegeven, zodat deze het gehele jaar buiten kan blijven staan. De tafel kan wel tegen een stootje, maar wil je jaren optimaal van de tafel genieten is onderhoud geboden.

 

De eerste koffie en lunch is inmiddels al aan de picknicktafel genuttigd. We genieten nu in onze pauzes heerlijk van de zon. Daar willen wij Jaap de Vries hartelijk voor bedanken! En voor de service, want die is top!

http://www.jaapdevriesermelo.nl/tag/picknicktafel/