Leg me link
Image default
Auto's en Motoren

Sloopauto ophalen

Is het dan eindelijk toch zo ver gekomen dat je auto niet meer door de algemene periodieke keuring komt? Dan is er sprake van een groot probleem want je moet nu je sloopauto ophalen bij de garage. Meestal mag je er nog een ritje mee maken: naar de sloop. Als je eerst thuis nog afscheid wilt nemen van je wagen, dan begrijpen we dat maar al te goed. Een dergelijke wagen is toch een persoonlijk onderdeel van je leven geworden en het is dan ook niet meer dan logisch dat je er nog eventjes bij stil wilt staan. Misschien nog even een laatste foto maken en dan is het voorbij. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het sloopauto ophalen. Met sloopauto ophalen bedoelen wij aldus dat we naar u toekomen om de auto die is afgekeurd netjes op te ruimen. Vaak bevinden zich er nog allerlei duurzame metalen in de auto die kunnen worden hergebruikt. Wij kunnen de sloopauto ophalen en vervolgens demonteren zodat deze materialen een tweede kans krijgen. Dat is nog eens duurzaam gebruik maken van je sloopauto. Ophalen raden wij dan ook zeker aan want jij wilt toch ook zeker het beste voor je sloopauto? Ophalen is in principe zelfs gratis. We komen graag bij je langs om een taxatie te doen. Het sloopauto ophalen wordt daarna op afspraak gedaan en dan heb je geen omkijken meer naar je sloopauto. Ophalen doen wij met een grote truck, dus dit is in een handomdraai, en op een veilige manier, gedaan. Dit klinkt je vast en zeker als muziek in de oren. Niet alleen ben je van de auto af, je krijgt er ook nog eens een bedrag voor dat door een gerenommeerde taxateur is vastgesteld. Tijdens het sloopauto ophalen krijg je dit cash in je handen. Wij zijn ook erg blij met de wagen omdat we deze kunnen recyclen en op die manier een steentje bijdragen tot de instandhouding van de natuur en van moeder Aarde. Neem dus snel eens contact voor en stel al je vragen omtrent het sloopauto ophalen. De taxateur zal binnenkort bij je op de stoep staan.

Een sloopauto ophalen

Hopelijk hebben we je een beetje enthousiast weten te maken over het sloopauto ophalen. Het is nooit leuk als je auto wordt afgekeurd. Maar wij beloven je dat we er goed naar zullen kijken zodat je een bedrag terug kan krijgen nadat je met ons in zee bent gegaan dat recht doet aan je auto. Zo houd je toch nog een mooi bedrag over dat je kunt combineren met je spaargeld zodat je snel kunt beschikken over nieuw vervoer. Herken je een of meerdere van de volgende punten? Dan kan het sloopauto ophalen door sloopauto.net zeker de moeite waard zijn. zowel voor jou als voor ons. Neem deze punten dan ook eens gauw door en laat het sloopauto ophalen vervolgens gebeuren.

  • De sloop levert vooral metaal voor hergebruik en dat is uiteraard goed voor het milieu. Duurzame producten dienen te worden hergebruikt zodat ook generaties in de toekomst kunnen genieten van de vruchten van de planeet.
  • Vakkundige reparatie en herstel voor de handelsvoorraad van bepaalde modules. Soms zijn er na het sloopauto ophalen een aantal onderdelen die in feite niets mankeren. Wij kunnen dit demonteren, schoonmaken en eventueel behandelen zodat het er weer als nieuw uit zit. Een autoliefhebber of verzamelaar zit wellicht verlegen om dergelijke onderdelen en die kunnen we op deze manier doorverkopen.
  •  Jonge APK gekeurde automobielen brengen goede prijzen op. Het sloopauto ophalen geldt zeker niet alleen voor auto’s die afgekeurd zijn. Het kan ook gebeuren dat een auto total loss is na een ongeluk of aanrijding. Dan is het wel zo prettig dat je auto voor een groot gedeelte nog kan worden hergebruikt. Jonge auto’s leveren natuurlijk meer op.
  • Diverse Japanse automerken zijn geliefd voor de exportmarkt en zullen dus zelfs geëxporteerd worden.

Neem snel eens contact op voor meer informatie

In principe weet je nu haarfijn hoe het sloopauto ophalen in zijn werk gaat. Wil je toch liever nog even de kat uit de boom kijken? Wij begrijpen ook wel dat het een hele keus is om op die manier afscheid te moeten nemen van je geliefde wagen. Neem dus de tijd maar wacht niet te lang want er zijn altijd andere kapers op de kust en door de tijd heen zal de prijs enkel dalen. Een sloopauto ophalen kan dus zeer zeker nog behoorlijk lonend zijn, zeker als het sloopauto ophalen voldoet aan een of meerdere van de hierboven beschreven vier punten. Je vindt op de website een ruim overzicht aan mogelijkheden om met ons in contact te komen. Je kunt ons direct eventjes bellen tijdens kantooruren of stuur ons eens een mailtje. We hebben een professionele klantenservice waar mensen dag en nacht voor je klaar staan. Wij zorgen er wel voor dat het sloopauto ophalen in no time is geregeld zodat je hier geen omkijken meer naar hebt. Er zijn al velen je voorgegaan. Wil je hier meer over lezen? Dan kan je deze verhalen terugvinden onder het kopje ”tevreden klanten”. Je vindt hier verhalen van klanten die in het verleden zaken met ons hebben gedaan en we mogen vol trots stellen dat ze louter positief hebben gereageerd. Schroom dus niet langer en klim snel in de pen want wij komen graag binnenkort je sloopauto ophalen.

http://www.sloopauto.net/sloopauto-ophalen/