Leg me link
Image default
Woning en Tuin

Ter Huurne carports

Ter Huurne biedt verschillende mogelijkheden voor uw carports. De functie van een carport is de bescherming van uw voertuig. De meeste mensen hebben tegenwoordig een auto en het is prettig om deze op een veilige, beschutte plek te parkeren. Onze carports zijn gemaakt van licht materiaal die uw voertuig beschermt. Een van de hoogwaardige materialen die wij gebruiken voor uw carport is aluminium. Wij willen zorgen voor een stevig fundament voor uw carport en kijken altijd naar de mogelijkheden die er zijn binnen de gegeven ruimte. Het fundament van de carport is opgebouwd uit stevig aluminium. Dit profiel staat sterk op kolommen of poten. Op onze carports zit tien jaar garantie. Wij werken uitsluitend met het beste materiaal en vinden dat een lange garantietijd hoort bij het leveren van een goede service. Carports moeten stevig zijn en weerstand kunnen bieden aan weer en wind. Onze duurzaamheid staat dan ook hoog in het vaandel. De aluminium carport wordt afgewerkt met een poeder laag die het geheel een extra bescherming geeft tegen erosie. De carports van Ter Huurne zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Ze kunnen op aanvraag in de gewenste kleur worden besteld en wij zullen altijd proberen aan uw wensen tegemoet te komen. Als bedrijf kennen wij het belang van een goede bescherming voor uw auto. Als u woonadres de gelegenheid biedt voor een carport, dan raden wij u altijd aan om hiervoor te kiezen, te meer omdat uw auto langer onbeschadigd zal blijven met minder zal lijden onder het weer. Takken, wind en regen zorgen namelijk vaak voor beschadigingen van uw auto en dat is erg zonde als u op uw voertuig gesteld bent. Wat kan en carport voor u betekenen?

  • Bescherming van uw voertuig.
  • Geen problemen met het vinden van een parkeerplaats.
  • Tien jaar garantie.
  • Hoogwaardige materiaal.
  • Stevig profiel.

Carports op maat geleverd

Onze carports worden naast dat ze in elke gewenste kleur kunnen worden geleverd ook geleverd in alle verschillende maten. Afhankelijk van de ruimte die u heeft, en uiteraard de ruimte van het voertuig, zullen wij een offerte opstellen waarin wij deze zaken opnemen. Het is belangrijk om over de maat van uw carport goed na te denken. Ook wanneer u bijvoorbeeld een andere auto aanschaft, zal de carport ruimte moeten bieden voor de nieuwe auto. Wij werken bij Ter Huurne met een aantal standaard maten die zijn toegespitst op de maten van gemiddelde rijtuigen. We zullen ook de wensen voor uw vervolgauto met u bespreken. Carports zijn zeer effectief en geld besparend. Ook wanneer u binnenkort een nieuwe auto van plan bent aan te schaffen, vinden wij het raadzaam om deze in een van onze hoogwaardige carports onder te brengen. Naast de kleur en de maat van onze carports, komen onze carports ook in verschillende uitvoeringen. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende modellen zoals een enkele boog, een dubbele boog en een zadeldak. Voor meer informatie staat wij bij Ter Huurne dagelijks voor u klaar om u te adviseren over uw carport. Dat doen wij graag. U kunt ons bellen of mailen. Onze contactinformatie is te vinden op onze website. U kunt op onze website tevens informatie vinden over onze aanbiedingen en carports. Schroom dus niet als u meer wilt weten. Wij helpen u gerust verder.

‘De luxe van een carport voor mijn huis’: een tevreden klant spreekt

Ik ben Ellen. Ik heb bij Ter Huurne een carport aangeschaft omdat ik samen met mijn man een nieuwe auto had gekocht en wij deze graag voor onze deur onze een van de hoogwaardige carports van Ter Huurne wilden kunnen onderbrengen. Mijn man en ik parkeerden onze auto altijd in de straat maar het nadeel hiervan is dat je soms naar een plek moest zoeken. Niet iedereen houdt rekening met elkaar. Ik vind het persoonlijk altijd fijn als ik mijn auto vanaf het raam kan zien staan. Niet dat ik er de hele dag naar ga staan kijken maar het is toch een prettig idee. Tegenwoordig wordt er zo veel gestolen. Daarnaast ben ik van mening dat als je de ruimte hebt, je ook gewoon ruimte moet maken voor een carport. Door het plaatsen van carports komen er weer meer plekken vrij in de openbare ruimte en dat levert toch ruimte op die beter kan worden besteed. Mijn man en ik wonen in een relatief rustige straat maar ook in onze straat gebeurt er nog wel eens wat. Inbraken in auto’s komt weleens voor. Mijn man kwam met het idee aanzetten om eens te gaan kijken naar carports. De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik niet eens wist wat carports precies waren. Als je niet op die dingen let, dan zie je ze ook niet. In ieder geval kwamen wij direct bij Ter Huurne uit. Dit bedrijf heeft tal van mogelijkheden en ze werken alleen met het beste materiaal. Bij de winkel werden ons alle mogelijkheden voorgelegd. Ikzelf vond het vooral belangrijk dat mijn carport een subtiel model had. Ik wilde daarnaast graag dat hij een lichte kleur had. Ik vond dat hij wat betreft de kleur moest lijken op mijn interieur. De mogelijkheden om je wensen voor de carport helemaal toe te spitsen op je wensen zij eindeloos en het viel me echt op dat mijn wensen bij Ter Huurne centraal stonden. De medewerkers konden ons alles vertellen over wat er allemaal mogelijk was en alle carports hadden bovendien tien jaar garantie.

http://www.terhuurnebv.nl/carports