Leg me link
Image default
Webdesign

Webdesign bureau zoeken

In mijn zoektocht naar een webdesign bureau ben ik uitgekomen bij SiteToGo. En daar ben ik achteraf echt heel erg blij mee! Zij hebben voor mij namelijk een prachtige website gemaakt. Eentje die er heel mooi uit ziet, hoog in Google staat en ook nog eens goed converteert. Graag leg ik daar in dit blogje nog veel meer over uit.

Website laten maken door SiteToGo

Op het internet ging ik zoeken naar een website bouwer die voor mij dus een website wilde laten maken. En al snel kwam ik SiteToGo tegen. Zij stonden namelijk bovenaan in Google! En dat is voor mij hartstikke positief natuurlijk. Want daarmee tonen zij aan dat zij daar verstand van hebben. Vervolgens ben ik naar hun website gegaan en heb ik de voorbeelden bekeken. En ze zagen er allemaal fantastisch uit! En dat allemaal voor een prijs van €450,-!! In vergelijking met concurrenten was dat echt niets. Daarom heb ik dan ook contact met hen opgenomen om te vragen naar de mogelijkheden voor een website laten maken voor mij. Degene die ik aan de lijn kreeg legde mij enkele dingen uit over hun werkwijze. Onder andere dat de website bouwer dan telefonisch contact met mij opneemt om te bespreken hoe de website eruit moet komen te zien. Ook legde hij een aantal dingen uit van dat het natuurlijk heel erg belangrijk is dat een bezoeker over je website wordt gestuurd als het ware. En dat er grote duidelijke knoppen staan met bijvoorbeeld het contact opnemen etc.

Mij eigen website

Ik ben dan ook met SiteToGo (www.sitetogo.nl) gestart aan het traject. En zij hebben een prachtige website voor mij gemaakt! Tevens kreeg ik allerlei tips wat betreft de content om ervoor te zorgen dat ik hoog in Google kom te staan. Daar ben ik hen dan ook heel erg dankbaar voor.