Leg me link
Image default
Woning en Tuin

Woningbouw hengelo

Bouwbedrijf Haarhuis werkt aan vooruitstrevende woningbouw Hengelo

Dankzij de jarenlange ervaring in de woningbouwsector heeft bouwbedrijf Haarhuis een groot spectrum aan kennis opgebouwd. De onderneming is al meer dan tachtig jaar actief in de woningbouw, Hengelo en de omliggende gebieden kennen daar vele voorbeelden van. Door zich te verdiepen in de nieuwste technieken blijft Haarhuis steeds voorop lopen. Deze vooruitstrevendheid is een kenmerk van het familiebedrijf dat door klanten vaak wordt benoemd. Lucas ter Haar (43) woont in Delden en schakelde het bedrijf in toen hij zijn woning wilde uitbreiden met een dakkapel. Dit is een veelvoorkomende klus bij de woningbouw, Hengelo en omgeving vormen daar geen uitzondering op. Door de bouwstijl van het huis van Ter Haar was een standaard uitbouw uitgesloten en even hij was bang voor een duur verhaal dat lang zou gaan duren: “Maar dat was helemaal niet aan de orde. Ik heb prima overleg kunnen voeren met de aannemer en hij kwam al snel met een goede oplossing. Het kon allemaal heel snel geregeld worden omdat dakkapellen bij Haarhuis ter plekke kunnen worden bewerkt. Ik heb er een kijkje mogen nemen en zag dat ze een compleet machinepark hebben. Binnen de kortste keren hadden ze de juiste aanpassingen gemaakt en de uitbouw was binnen de afgesproken termijn klaar.” Ter Haar was blij verrast met de snelle oplossing, die hem ook nog eens hoge bijkomende kosten bespaarde. Haarhuis levert een constructieve bijdrage aan de woningbouw, Hengelo en dus ook inwoners van Delden kunnen daar over meepraten. Het machinepark dat Ter Haar noemde is een belangrijk onderdeel van de innovatie. Er staat moderne apparatuur dat voldoet aan alle Arbo-eisen. Er wordt op toegezien dat de veranderende regelgeving steeds wordt toegepast, zodat de veiligheid van iedere medewerker altijd kan worden gegarandeerd. Dat is natuurlijk in eerste instantie belangrijk voor de timmerlieden, maar ook voor de klant. Haarhuis is een betrouwbare onderneming die zowel voor haar medewerkers als voor de klant een veilige omgeving wil creëren. Een mooi voorbeeld van goede woningbouw, Hengelo is daar zeker bij gebaat. Het gaat niet alleen om een mooi product, maar ook om goede voorwaarden. Ook daarin moet een bedrijf vooruitstrevend zijn.

Diverse vormen van woningbouw, Hengelo loopt voorop

Er wordt veel gebouwd, de woningbouw Hengelo draait op volle toeren. Er zijn flink wat nieuwbouwprojecten waar volop aan wordt gewerkt en daarnaast zijn er toekomstige projecten in aantocht. Het gebied wordt vernieuwd en voldoet steeds meer aan de moderne tijd met huizen die van de jongste technieken zijn voorzien. De bedrijvigheid is koren op de molen van Haarhuis, die specialist is op het gebied van nieuwe woningen en het proces van begin tot eind in goede banen leidt. Woningbouw Hengelo kan rekenen op een totaalproduct. Manon Roest (34) en haar man Peter (39) lieten twee jaar geleden hun droomhuis bouwen. Manon en Peter hadden duidelijke ideeën en zochten een aannemer die met hen mee wilde denken. Ze hadden al een paar oriënterende gesprekken gehad voordat ze bij Haarhuis terechtkwamen. Manon: “Het was een verademing om met hen om de tafel te zitten. Er werd goed geluisterd en niet gedacht in beperkingen, maar in oplossingen. Ik wilde graag veel grote ramen bijvoorbeeld, en Peter wilde veel natuurlijke materialen gebruiken. Dat is perfect opgepakt.” Ook tijdens het bouwproces bleek er van alles mogelijk. “Peter is een perfectionist,” lacht Manon. “Zo wilde hij wilde opeens een andere trap dan vooraf was besproken, omdat hij een bepaald soort hout toch mooier vond. Dat was geen enkel probleem.”

Flexibiliteit staat voor Haarhuis centraal bij woningbouw Hengelo. Het bedrijf is niet alleen gespecialiseerd in nieuwbouw. U kunt van veel verschillende diensten gebruikmaken, zoals:

  • uitbreiding woning
  • interne verbouwing
  • renovatie
  • utiliteitsbouw
  • nieuwbouw
  • terrassen en overkappingen

Dankzij de jarenlange ervaring kunnen moderne technieken worden gecombineerd met ambachtelijke kennis, een kwaliteit waarmee Haarhuis zich duidelijk van anderen onderscheidt. Er is niet alleen sprake van nieuwe projecten op het gebied van woningbouw, Hengelo kent ook een rijke historie met bijbehorende panden.

Verantwoorde manier van werken

Renovatie is een heel andere tak van woningbouw, Hengelo heeft heel wat oude panden in de omgeving staan. Haarhuis beschikt over de juiste kennis en goed vakmensen, zodat dergelijke gebouwen worden gerenoveerd met de technieken die de karakteristieke kenmerken in ere houden. Ook, of beter gezegd juist met moderne technische toepassingen is het mogelijk historische panden in oude glorie te herstellen en op te knappen. Dat is een verantwoorde manier van werken in woningbouw Hengelo, een regio die trots is op haar cultureel erfgoed. Op www.bouwbedrijfhaarhuis.nl vindt u een aantal mooie voorbeelden van de werkzaamheden van Haarhuis en kunt u ideeën opdoen voor uw eigen plannen. Daar leest u ook meer over de werkwijze en de kwaliteitseisen die het bedrijf stelt aan zichzelf. Het is bijvoorbeeld aangesloten bij de overkoepelende brancheorganisatie Bouwend Nederland, zodat klanten kunnen rekenen op kwaliteit en een landelijke erkende normering voor de werkwijze bij woningbouw Hengelo. Daarnaast bezit Haarhuis het BouwGarant kwaliteitslabel, een keurmerk waarbij 1500 bouwbedrijven in Nederland zijn aangesloten, waaronder natuurlijk ook regio woningbouw Hengelo en omstreken. Bedrijven die het keurmerk hebben ontvangen voldoen aan hoge eisen met betrekking tot vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ten slotte is Haarhuis ook nog eens een erkend leerbedrijf dat het vakmanschap in ere wil houden en graag jonge, enthousiaste mensen opleidt tot de bouwkundige experts van de toekomst. Neemt u gerust contact op met de medewerkers van Haarhuis voor advies, een verkennend gesprek of andere vragen.

http://www.bouwbedrijfhaarhuis.nl/woningbouw-hengelo/