Leg me link
Image default
Meubels

4x unieke wanddecoratie

Er zijn een heleboel verschillende soorten wanddecoratie die je in huis kunt gebruiken. Je moet natuurlijk wel goed weten waar je naar op zoek bent. Jouw keuze moet passen bij je huis, de inrichting, de stijl en natuurlijk bij wat jij mooi vind. Het moet ook niet te veel afleiden van de andere elementen van je interieur, maar juist iets extra’s toevoegen. Weet jij ook niet zo goed wat jij met die kale, witte muur aan moet of ben je gewoon op zoek naar inspiratie? Lees dan verder!

Muurcirkels

Muurcirkels zijn nu helemaal in. Het is eens iets anders dan een behangetje of muurverf en kunnen je wand echt opfleuren. Denk bijvoorbeeld aan een muurcirkel met een eigen persoonlijke foto of een leuke vakantiefoto van je gezin. Maar je kunt ook kiezen uit een muurcirkel met dieren, met quotes en met bloemen en planten. De keuze is echt reuze en er zijn eigenlijk geen beperkingen. Er zijn ook verschillende vormen en maten, dus als je iets unieks wilt kun je ook kiezen uit een ovale vorm. Je hebt de keuze uit twee soorten materialen: stevig Dibond (voor binnen en buiten) en licht Forex (voor binnen). Er is ook genoeg te krijgen voor de kinderkamer. Zeker eens uitproberen!

Wandpanelen

Akupanelen van Akupanel Outlet zijn populair omdat ze makkelijk en snel te installeren zijn een je kunt zelf kiezen hoe je ze monteert: verticaal, horizontaal of diagonaal. Deze panelen absorberen ook geluid. Dat maakt ze perfect voor woonkamers, kantoren en restaurants. Natuurlijk kun je ze ook gewoon kiezen omdat je ze mooi vindt!

Muurstickers

Wat dacht je van muurstickers? Een hele mooie manier om je huis te decoreren. Ze zijn makkelijk op te plakken en te verwijderen, en je hebt heel veel keuze in ontwerpen. Eigenlijk heb je een beetje dezelfde keuzes als bij de muurcirkels. Je kunt dus kiezen voor quotes die je inspireren, dieren, bloemen of andere stickers die jij leuk vind. Ze zijn vooral ideaal voor kinderkamers, omdat je ze makkelijk kunt veranderen als je kind groeit en andere dingen leuk vindt.

Persoonlijke muurletters

Tot slot zijn muurletters ook een toffe manier om je huis net dat beetje extra te geven. Je kunt ze gebruiken om bepaalde woorden of zinnen te maken die iets voor jou betekenen. Je zou bijvoorbeeld de naam van je kinderen op de muur kunnen zetten, of gewoon inspirerende woorden zoals “gezondheid” of “geluk”.  Je zou een hele muur vol kunnen zetten, maar vaak zijn enkele woorden het meest subtiel. Zoals je kunt zien zijn er genoeg manieren om je wand te decoreren. Heb je inspiratie opgedaan? Ga dan vandaag nog aan de slag!