Leg me link
Image default
Alarmsysteem

8 huisbeveiligingstips voor als u op wintersport bent

8 huisbeveiligingstips voor als u op wintersport bent

Het is moeilijk om een ​​langere tijd weg te gaan en je geen zorgen te maken over de veiligheid van je huis. Door voorzorgsmaatregelen te nemen voordat u weggaat, krijgt u gemoedsrust en een betere huisveiligheid. Hier zijn 10 manieren om de veiligheid van je huis voor te bereiden op een aankomende vakantie:

1. Vraag een vriend om uw huis in de gaten te houden
Het belangrijkste doel om een ​​huisoppas te vinden, is doorgaan met het maken van het huis bezet te houden. Als u niet van plan bent iemand bij u thuis te laten terwijl u weg bent, is het een goed idee om iemand minstens één keer per dag te laten stoppen of uw buren minimaal te vragen om in de gaten te houden. Door een vriend te vragen de e-mail te verwijderen, lampen aan te passen en de vuilnis op te halen, toont dit dat het huis bezet is dat een indringer kan afschrikken. Zorg er natuurlijk voor dat u een betrouwbare en betrouwbare persoon kiest om uw huis te bewaken. Heeft u moeite iemand te vinden om uw huis in de gaten te houden? U kunt altijd overwegen een huisautomatiseringssysteem toe te voegen voor geavanceerde lichtregeling, zodat uw huis lijkt te worden bezet met aangepaste planning. Maak van uw huis een slimme woning en profiteer van de extra voordelen van klimaatbeheersing en geavanceerde beveiligingsmonitoring met realtime waarschuwingen.

2. Plaats geen vakantieplannen op sociale media
Ook al ben je enthousiast over je aankomende vakantie, het is het veiligst om je ervaringen te delen nadat je terug bent. Als u berichten plaatst over uw aanstaande reis, deelt u dat uw huis in de komende weken op openbare netwerken vacant zal zijn, wat een veiligheidsrisico is. Vergeet ook niet om tijdens uw uitje foto’s te plaatsen, hoe mooi ook, totdat u weer thuis bent. Het weggeven van uw huidige status is een ander veiligheidsrisico voor uw potentieel vacante woning.

3. Stop uw e-mailservice
Neem contact op met uw lokale postkantoor en plaats een “stop” -bestelling op uw e-mail. Een paar dagen post opgestapeld in uw mailbox of bij uw deurstap is een duidelijke aanwijzing dat niemand het huis kan oprapen. Hetzelfde idee is van toepassing op kranten. Als u het moeilijk vindt om een ​​van beide services te stoppen, vraagt ​​u een vriend of buurman om uw e-mail en papieren op te halen.

4. Verwijder reservesleutels
Zorg ervoor dat u de reservesleutels verwijdert die zich aan de buitenkant van uw eigendom bevinden. Als ze worden getipt dat niemand in huis is, zal een indringer in de verleiding komen om naar een reservesleutel te zoeken. Voorkom het risico dat iemand de sleutel vindt door deze helemaal te verwijderen. Met digitale bedieningspanelen kunt u de noodzaak voor het plaatsen van reservesleutels verwijderen, maar kunt u uw huisoppas of buurman toch toegang geven tot uw huis.

5. Houd uw tuin bij 
Om ervoor te zorgen dat het huis bezet blijft, is het belangrijk om de normaliteit van buitenaf te handhaven. Als u een ijverige huiseigenaar bent die zijn gazon in goede conditie houdt, ga dan zo door. Als u van plan bent om voor een lange periode weg te zijn, huur iemand in om het gras te maaien terwijl u weg bent. Het verlaten van de tuin slordig is een duidelijke aanwijzing dat er niemand in de buurt is om voor het te zorgen.

6. Zorg dat je op slot gaat
Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar zorg ervoor dat je alle ramen en deuren op slot doet. Als de nachtschoot naar de garage meestal niet wordt vergrendeld, is dit het moment om deze te vergrendelen. Omdat het huis volledig is afgesloten, wordt het minder aantrekkelijk als doelwit voor indringers die op zoek zijn naar een snel toegangspunt. Controleer uw ramen en deuren dubbel bij uw vertrek.

7. Bescherm uw voertuig
Als u op een langere vakantie vertrekt en uw auto op de luchthaven of elders parkeert, zorg er dan voor dat deze zich op een veilige locatie bevindt. Verwijder ook de garagedeuropener uit uw auto. Dit kan een toegangspunt in uw huis bieden als een indringer in uw auto komt.

8. Installeer een huisbeveiligingssysteem
Het installeren van een huisbeveiligingssysteem biedt u gemoedsrust met 24/7 professionele monitoring, waarbij lokale autoriteiten op de hoogte worden gesteld van beveiligingsinbreuken. Bovendien zorgen alarmsystemen ervoor dat potentiële indringers je huis niet binnenkomen. Bovendien kunnen huisbeveiligingssystemen u op afstand waarschuwen als er bewegingen of veranderingen in uw huis zijn, zelfs als de oppas niet arriveert.
Voordat u op vakantie gaat, moet u ervoor zorgen dat u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt om uw huis voor te bereiden. Slechts een paar minuten voorbereiding kan uw huis van onverwachte bezoekers redden en u gemoedsrust bieden voor de duur van uw fooi. Geniet van uw vakantie en zorg dat uw huis veilig en wel is tot uw terugkeer.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam