Leg me link
Image default
Dienstverlening

Alle antwoorden op je brandende vragen over clip-in hair extensions

Clip-in hair extensions kunnen. afhankelijk van de kwaliteit van het haar dat je kiest en hoe vaak je ze draagt, wast en kleurt enz. wel een jaar of langer meegaan. Na verloop van tijd worden ze door het dragen wel wat minder mooi en vol en moeten ze vervangen worden. Als je voor haar van een hoge kwaliteit kiest en je extensions dagelijks draagt, kan het wel 12-18 maanden duren voordat ze uitdrogen en vervangen moeten worden. Als je ze af en toe draagt, kunnen ze wel jaren meegaan. Het meeste waar voor je geld krijg je als je voor topkwaliteit en 100% menselijk haar kiest.

Kan ik met mijn clip-in hair extensions slapen?

Zeker! Maar dan wel het liefst alleen met de dikkere soorten. Het enige wat je dan hoeft te doen, is voordat je naar bed gaat je haar vast te maken met een sjaal om er zo voor te zorgen dat je extensions in tact blijven. Je kunt ook je haar met de haar extensions in een paardenstaart of vlecht doen of op de bovenkant van je hoofd vastklemmen om te vermijden dat het haar erg door de war raakt. 

Als je het over ongeveer 20 centimeter hebt, bedoel je dan de breedte van het stuk of de lengte?

Wanneer ik het over afmetingen heb van minder dan 20 centimeter dan heb ik het over de breedte, die horizontaal aan de wortels van je hoofdhuid moeten worden vastgemaakt. De lengte van de clip-in hair extensions varieert van rond de 35 centimeter lang voor kaukasisch haar en ongeveer 30 centimeter lang voor Afro-Amerikaans- en krullend haar. Je kunt elke willekeurige lengte bestellen of je kunt de clip-in hair extension zelf aan je eigen smaak aanpassen.

Waar kan ik op maat gemaakte clip-in hair extensions kopen?

Klik hier om gemakkelijk op maat gemaakte hair extensions te kopen. Clip-in hair extensions zijn een geweldige manier om je haar gemakkelijk aan verschillende stijlen aan te passen of om jezelf een nieuwe look te geven. Ze zijn ook een geweldige manier om eventueel haaruitval te bedekken.Je kunt ook eerder gekochte of gebruikte extensions laten omzetten in clip-in hair extensions.

 

https://www.oxyextensions.be/clip-in-extensions