Leg me link
Image default
Beauty en verzorging

Van vroeger naar nu

Als je kijkt naar wat we tegenwoordig allemaal kunnen is dat heel indrukwekkend. Op heel veel vlakken hebben wij als mensheid ons heel erg ontwikkeld. Zeker als je gaat kijken hoe dat bijvoorbeeld vijftig tot zestig jaar geleden was. In de tussentijd hebben we hele grote stappen gezet. Op het gebied van elektronica tot auto’s tot het bouwen van huizen, we kunnen zo bizar veel meer in de tussentijd. We gaan wat dingen bekijken die we tegenwoordig kunnen en vroeger niet konden.

 

Computers

 

Computer vijftig jaar geleden? Echt niet. In ieder geval niet in het huishouden. De meeste mensen wisten niet eens wat een computer was. Dat terwijl het tegenwoordig gekker is om er geen te hebben dan dat je er wel een hebt. Nee vijftig jaar geleden hadden ze bij het leger en geheime diensten wel computers waarmee gewerkt werd maar die computers konden bij lange na niet tippen aan de computers die wij tegenwoordig hebben.

 

Medische wereld

 

In de medische wereld kunnen we tegenwoordig zo bizar veel meer dan vroeger. Vroeger was je overlevingskans bij bepaalde diagnoses heel laag terwijl wanneer je die diagnose vandaag de dag zou krijgen het bijna gek zou zijn als je dat niet zou overleven. Ook hebben we tegenwoordig cosmetische chirurgie. Zo kun je dingen aan jezelf veranderen wanneer je dit zou willen. Zo kun je bijvoorbeeld tegenwoordig kiezen voor borstvergroten of liposuctie. Dat kenden ze vijftig jaar geleden dus echt nog niet.

 

Auto’s

 

De auto was er natuurlijk wel al vijftig tot zestig jaar geleden. Echter was de auto nog niet zo vanzelfsprekend als dat hij tegenwoordig is. Ook was de auto bij lange na niet zo snel als dat hij tegenwoordig is. We zijn tegenwoordig ook gewend om met onze auto’s makkelijk van A naar B te kunnen rijden over een uitgebreid net van snelwegen. Vroeger was dat ook niet zo. Toen zat je nog veel op landwegen en duurde het dus ook veel langer voordat je ergens aan kwam.

 

https://faceland.nl/