Leg me link
Image default
Aanbiedingen

Alles over jou loopbaan

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U bekomt prive opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, hartstocht , eigenschappen , motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke voetstappen moet ik zetten om de ideale betrekking te vinden? Wat is mijn toewijding? Hoe benut ik mijn eigenschappen optimaal. Een opbrengst op deze vraag krijgt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een opleiding loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, ondernemers en carrièremannen- en vrouwen.

 

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te bijstaan bij veranderingen in uw leven. Heeft u moeite met veranderingen in uw ambt of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw werk- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raad. Dat raad vergezelt u bij het vinden van een weerwoord op uw vraag. Samengevat, met de aandacht loopbaanbegeleiding lost u het kwestie op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: betaalbaar met jobcheques, een procesverloop bezorgt antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondervinden zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De informele ambiance, de geordende structuur en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en afzonderlijke opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur bekwame loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het gangbare tarief van twee carrière cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

Jobcheques

Met de jobcheques verkrijgt u goedkope loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobcoachingtraject gaat u tezamen met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvragen. Tevens krijgt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw arbeid- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor vakkundige loopbaanbegeleiding . De jobcheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Heb ik recht op loopbaancheques indien ik in mijn opzeggingstermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzeggingstermijn zit, kan u uw loopbaancheques bestellen. Wanneer uw opzeggingstermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te reserveren. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw tijd van verbrekingsvergoeding.

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan ontvangt u (binnen 14 dagen) uw loopbaancheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding voldoen.

Mits u geen recht op heeft, dan bekomt u een mail of brief met de reden waarom uw verzoekschrift is geweigerd. Wenst u extra informatie? Neem dan contact op met een van onze vestigingen om een afspraak te maken voor kosteloos kennismakingsgesprek.

Stap 3. Bezorg de jobcheque bij een loopbaanbedrijf. (mail of uitgeprint meenemen).

Zijn de jobcheques fiscaal aftrekbaar?

Nee. Het is niet mogelijk om uw loopbaancheque af te trekken van de belastingen.

Loopbaanwijzer Ucare

Mits u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, toewijding, talenten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de perfecte beroep voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de juiste kant op met uw carrière? Als u vragen heeft betreffende uw loopbaan, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u ontvangt meteen het resultaat in uw mailbox.                 

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Werknemers

U wilt bevordering maken of omtrent een paar jaar. En hoe kunt u uw leiderschap overtreffen of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Ik heb moeite om mijn werknemers te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Bent u ontslagen of zit u in opzegtermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=HtFp82kqLgk

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/