Leg me link
Image default
Bedrijven

De balenpers reduceert je afval

Heb je wel eens gehoord van een grote balenpers? Dat is de oplossing voor degene die veel afval hebben en hier eigenlijk geen ruimte voor hebben of ruimte willen benutten voor andere doeleinden dienen alleen maar worden benut middels de verschillende soorten afval die hier allemaal moeten worden geplaatst. Een balenpers is een heel handig apparaat waar je mee aan de slag kunt gaan in een magazijn. Je kunt hier al het afval dat je hebt in stoppen en door middel van het indrukken van een bepaalde knop wordt het afval allemaal voor je geperst, wat er voor zorgt dat het erg klein wordt en je hiermee dus veel meer ruimte hebt om aan de slag te gaan met de rest van het afval. Dit kan je dan gemakkelijk hier nog bij plaatsen, terwijl normaliter alle bakken alweer gevuld zouden zijn geweest. Door middel van de aanschaf van de juiste balenpers kan je er voor zorgen dat er een mooie verdeling plaatsvindt in het magazijn en dat de afval soorten en worden gescheiden en zo klein mogelijk worden gemaakt. 

Afval

Nu het afval is gereduceerd kan je als eerste natuurlijk besparen op de kosten die hier aan ten grondslag liggen, maar daarnaast kan je dan ook besparen op de ruimte die je hier normaal aan kwijt bent en nu dus mee wint. Het kost je een hele hoop tijd om iedere keer alle bakken te moeten legen en deze weer af te geven aan de distributeur die dit weer komt ophalen en dit eventueel weer gaat recyclen. Dat kost veel co2 uitstoot en daarnaast kost het veel tijd en geld en ruimte. Door middel van de balenpers kan je op al deze elementen besparen. 

Soorten

De balenpers kan je verkrijgen in diverse soorten en maten. Dit staat allemaal aangegeven op de website waar je deze soorten kunt bekijken en kunt zien welke het beste bij jou en jouw situatie past en welke daar dus goed op aansluit. Door middel van de juiste balenpers aan te schaffen bespaar je jezelf een hele hoop tijd, energie en geld.