Leg me link
Image default
Aanbiedingen

De leukste interieur producten bij jou thuisbezorgd

Je gaat verhuizen of vindt dat jouw huis wel een kleine opfrisbeurt kan gebruiken. Je weet precies wat jij wilt en hebt al helemaal gevisualiseerd hoe dat eruit moet komen te zien. Een lampje hier, een stuk kunst op een pilaar en prachtige droogbloemen op de eettafel. Jij bent niet ver verwijderd van de leukste en unieke items die passen in jouw woonstijl. 

 

Lampen 

Een lamp moet licht geven, mooi licht! Niet te veel, niet te weinig en als het kan ook nog bij te stellen. Oh en het is mooi meegenomen als de lamp er ook nog fancy uitziet. Soms zijn het de kleine dingen die het doen om je huis weer wat frisser of nieuwer te doen lijken. Je hoeft niet gelijk een nieuw bed of een nieuwe bank aan te schaffen. Juist door kleine dingen zoals een tafellamp toe te voegen of te vervangen door een nieuwe, voelt het weer vernieuwend. 

 

Ornamenten 

Je hoort het niet vaak, ‘ornamenten’. Je zou het kunnen omschrijven als kunst. Iets wat je inspireert en iets wat iedereen anders interpreteert. Dat is juist het mooie eraan! Neem bijvoorbeeld de Present Time Art Wave. Het moet een soort kunstzinnige golf voorstellen. Een unieke vorm die bijzondere kleur geeft aan jouw interieur. 

 

Vloerkleden 

Een nieuwe bank kost je gauw een hap uit je spaarrekening en soms kan hij zeker nog wel een paar jaar mee. Geen hoge nood dus. Houd je van vloerkleden? Kijk dan eens bij www.beinhouse.nl voor de leukste vloerkleden. Met een nieuw vloerkleed kan je bank ineens een hele andere uitstraling krijgen in je huis. Bovendien is het lekker warm aan je voeten en lekker om op te liggen. 

 

Vazen en potten 

Met de vazen van be inhouse, zet jij de bloemetjes buiten! Grote en kleinere vazen in verschillende soorten en maten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen die bijvoorbeeld je eettafel weer extra stijlvol maken. 

https://www.beinhouse.nl/