Leg me link
Image default
Beauty en verzorging

De voordelen van limoensap voor je gezondheid.

Het drinken van groentensappen is altijd een verstandig idee. Het is zit altijd vol vitaminen en je zorgt dat je jouw dagelijkse dosis aan vitaminen en mineralen sneller binnenkrijgt. mensen zeggen ook dat limoensap drinken goed voor je is, maar is dat ook zo? En wat voor vitaminen zitten er dan in? Dat lees je hier.

welke vitaminen zitten er in limoenen?

Een limoen is een heel vitaminerijk product. Het is namelijk ook heel goed voor de gezondheid. Zeker omdat het veel vitaminen bevat. Ze zijn vooral rijk aan vitamine c. 

100 gram limoenen bevat zo’n 88% van de ADH aan vitamine C. Dat helpt vooral met de menselijke weerstand en het bindweefsel van het menselijk lichaam. Dat roept veel voordelen op voor jouw huid bijvoorbeeld. Ook bevatten limoenen veel ijzer. Dat helpt heel erg met het versterken van rode bloedcellen in het lichaam. Het is belangrijk om rode bloedcellen goed te onderhouden. Want rode bloedcellen zorgen voor de zuurstoftransport in het lichaam. Ook bevat een limoen veel vitamine B5 wat zorgt voor een gezonde energietoevoer. Het is op die manier makkelijker om bijvoorbeeld stoffen als vet en eiwitten. limoensap is een sterke drank met een sterke smaak. Dus het belangrijkste is dat je het niet in 1 keer drinkt. Je kunt het wel doe maar het is niet echt om aan te raden dus.

Waarin is limoensap het beste te drinken?

Het beste is om limoensap in dranken te doen. Bijvoorbeeld Juice Factory maakt verschillende vruchtensappen gemaakt met een slowjuice mixer die ervoor zorgen dat al het fruitsap van elk product wel genoeg vitaminen bevat. En het fruit wordt daardoor beter geperst. Zij hebben een breed assortiment aan vruchtensappen waaronder een paar met limoensap.