Leg me link
Image default
Sport

De nerf werpbal: ideaal speeltje voor jong en oud

De goede nerf werpbal is een ideaal speeltje voor het park, het strand of de tuin. De bal heeft een raket-achtige staart die ervoor zorgt dat de bal recht en correct zal vliegen, terwijl die door de lucht draait. De nerf werpbal is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. De bal is duurzaam, gemaakt van stevig foam en doet dus geen pijn als het tijdens het spelen aan je lichaam komt. De speciale inkepingen aan de bal zorgen voor een stevige grip – wat nodig is voor nauwkeurige worpen. De recordafstand met dit speeltje is maar liefst 90 meter.

Neem je nerf werpbal naar het park, het strand of de tuin

De nerf werpbal is speciaal ontworpen voor afstand en leuk voor kinderen. De raket-achtige staart die ervoor zorgt dat de bal recht vliegt, zorgt er ook voor dat de bal ver zal vliegen. Kinderen kunnen elkaar uitdagen: wie kan de bal verder gooien, wie maakt de beste worp, wie kan de bal vangen. Dit alles maakt het spelen met een nerf werpbal leuker en spannender; niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Wie houdt nou niet van zo een uitdaging tijdens een leuke dag in het park, het strand of de tuin? De bal heeft een gewicht van ongeveer 130 gram.

Koop je nerf werpbal bij ons

De nerf werpbal zorgt voor een fantastische werpspel en staat garant voor veel speelplezier; voor jong en oud. De bal is duurzaam, gaat lang mee, heeft een stijlvol ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Doordat hij van foam is gemaakt, is hij ook zacht en veilig voor gemakkelijke vangsten. Dankzij de lange, raket-achtige staart die aan het hoofd lichaam is bevestigd, kan de Nerf werpbal feilloos door de lucht bewegen. Het stelt beginners in staat om uitstekende afstanden te bereiken. De bal is een must voor plezier in de achtertuin. We hebben de bal op voorraad. Neem contact op met ons.