Leg me link
Image default
Dienstverlening

Vertalen kan bij het vertaalbureau in het Frans

 Als goed vertaalbureau in het Frans bieden we u verschillende soorten diensten. Één van de diensten welke we als vertaalbureau aan u verlenen is het vertalen van documenten in het Frans. Tevens kunnen we als vertaalbureau een tolk voor u inschakelen die trainingen voor u zult verzorgen. Het vertaalbureau dat in het Frans vertalingen doet kan geakkelijk contact leggen met de kant en zakelijke partners in het buitenland, vanwege de diensten die we u bieden.

Het vertaalbureau  biedt u verschillende vertaal diensten w.o. Frans

Bedrijven bieden wij de nodige hulp bij de vertaling van webteksten, brieven en medische of juridische teksten in het Frans. De beëdigde vertalers die we in dienst hebben bij het vertaalbureau kunnen de teksten voor u vertalen in het Frans. Ook kent en werkt men met vaktermen, waardoor de vertaling altijd correct is. Het vertaalbureau let erop dat de teksten duidelijk en correct vertaald zijn  in het Frans en zowel taalkundig als inhoudelijk kloppen. De kwaliteit van de vertaling in het Frans staat altijd voorop bij ons.

Frans vertalen bij het vertaalbureau

De tolk verbonden aan het vertaalbureau zal ervoor zorg dragen dat u de juiste begeleiding krijgt bij zakelijke bijeenkomsten, evenementen en trainingen.  De tolk is bereid telefonisch contact op te nemen met uw klanten in het buitenland om de vertaling naar het Frans goed uit te leggen hoe dat in z’n werk gaat. De vaardigheden voor het spreken van zakelijk Frans zijn heden ten dagen en vooral bij het doen van zaken met klanten die de Franse taal spreken onmisbaar. U kunt contact opnemen met het vertaalbureau en direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We koppelen terug met u en binnen één werkdag ontvangt u de offerte. U kunt ons ook een e-mail sturen als u vragen heeft over de diensten welke het vertaalbureau in het Frans u te bieden heeft.