Leg me link
Image default
Gezondheid

Donkere kringen verminderen

Donkere kringen verminderen

Wanneer je frequent last hebt van donkere kringen onder je ogen, dan is het begrijpelijk dat je hier iets aan wilt doen. Niets kan op tegen een frisse blik en daar behoren donkere kringen niet bij. Een frisse blik kun je vaak al realiseren met een beetje make-up. Foundation en primer. Een poeder die een aantal tinten lichter is dan je eigen huidskleur, doet ook wonderen. Hieronder meer informatie over donkere kringen camoufleren en andere methodes die wellicht iets langer resultaat bieden.

 

  • Donkere kringen camoufleren: camoufleren kan aan de hand van make-up. Zoals al eerder beschreven kun je dit realiseren met foundation, primer en een lichte poeder. Zorg er altijd voor dat de lichter poeder een aantal tinten lichter is dan je eigen huidskleur. Dit zorgt voor een fris en fruitig effect. Probeer maar eens!
  • Donkere kringenn verminderen met een crème: donkere kringen onder de ogen kunnen verminderd worden met een crème die hierin is gespecialiseerd. Een dergelijke crème moet voor langere tijd twee maal daags opgesmeerd worden. Wanneer je het resultaat bereikt hebt, stop je met gebruik en pas je de crème alleen nog als onderhoudskuur toe.
  • Peeling voor het verminderen van donkere kringen onder de ogen: ook kun je een peeling proberen. Een peeling is een ruwe methode die er voor zorgt dat alle dode huidcellen die aanwezig zijn in de opperlaag, verwijdert worden. Een peelingbehandeling kun je het beste laten doen bij een salon die hierin is gespecialiseerd.

Ga voor meer informatie naar skinlight.nl

 

https://skinlight.nl/blogs/