Leg me link
Image default
Bedrijven

Een persoonlijke telefoniste

Bent u het zat om heel de dag door aan de telefoon te zitten? Dat is enorm begrijpelijk. U bent als ondernemer veel onderweg en veel in gesprek met klanten en leveranciers. Het is dan lastig om alle telefoontjes te beantwoorden.

Voor u is het dan een mogelijkheid om een assistente aan te nemen om de telefoonservice te beheren. Deze assistente kan al uw telefoontjes aannemen en als nodig deze doorverbinden. Een assistente is goed op de hoogte en kan daarom (bijna) net zo goed als uzelf de telefoontjes beantwoorden. Dit scheelt u gewoon weg enorm veel tijd en de echte belangrijke telefoontjes kan zij weer aan u doorverbinden. Het nadeel van een assistente is dat het u enorm veel geld kost. U moet haar namelijk doormiddel van een salaris betalen.

Een mogelijkheid om u klanten toch heel de dag te woord te staan, zonder dat het enorme kosten met zich meebrengt is een inbound callcenter. Deze externe telefoonservice schakelt een persoonlijke telefoniste voor u in. Deze telefoniste leest zich erg goed in, in de bedrijfsactiviteiten, producten en diensten. Zij verricht de taken van een persoonlijke assistente maar is een stuk goedkoper. U betaald de externe telefoonservice namelijk per telefoontje. Hierdoor heeft u geen hoge vaste kosten.

Deze telefoniste staat van 8:00 tot 18:00 volledig voor u klaar. U zult dus geen telefoontjes missen. Deze telefoniste maakt een volledig rapport per mail van elk telefoon gesprek, zo kunt u alles nauwkeurig in de gaten houden. Daarnaast kan zij de klant doorverbinden naar uw telefoon mocht dit noodzakelijk zijn. U kunt met deze telefoniste zelf afspraken maken hierover.

Een callcenter lijkt vaak niet zo positief door de aandringende verkopers die rond etenstijd bellen. Deze externe telefoonservice is echter heel anders. De telefoniste wordt door klanten vaak als zeer positief en zeer professioneel aangeprijsd.

https://www.bizziphone.com/