Leg me link
Image default
Huishoudelijk

Luxe horren op gewenste maat

Houd u van frisse lucht door uw huis of appartement te laten stromen maar heeft u last van al de verschillende gedierte dat binnen kan komen in uw woonruimte, dan is Luxe horren op maat juist product voor u. Horren op uw gewenste maat is dan het best voor uw ramen. Bij ons bent u terecht voor de juiste hor op de maat die u wilt. Een hor is een stuk gaas dat voor een raam kan worden geplaatst om insecten en spinnen buiten te houden, maar wel frisse lucht vrij in of uit te laten stromen. Wij kunnen op de juiste maat van uw bestaande deuren of ramen uw hor na keus maken. Wij kunnen u voorzien van de volgende soorten horren. De categorieën waaruit u kunt kiezen zijn als volgt; luxe inzethorren, luxe inzetrolhor, luxe inzet plisse hor, plissé hor en dubbele plisse hordeur. Alvorens wij de juiste hor voor uw raam of deur op maat kunnen fabriceren moet er eerst een meting gedaan worden van waar u uw hor wilt laten plaatsen.

U kunt een specialist laten komen om het voor u te kunnen doen, maar indien u het zelf wilt doen zijn de volgende tips noodzakelijk voor het meten van uw raam of deur. Er is een verschil in meetinstructie voor kunststof of houten kozijnen. [

Meetinstructies voor uw hor op maat

Voor het meten van de kunststof kozijnen zou u eerst het raam volledig moeten openen, vervolgens de breedte en hoogte van de opening van het raam op meten en dat in mm houden, dan de afmetingen aangeven in ons meet formulier per raam, met het meetinformulier kunt u dan via ons website, het juiste hor op maat bestellen in de juiste afmeting. Voor het meten van de houten kozijnen is het enigste verschil dat u de stalen strip da op het hout is ook bij moet meten.