Leg me link
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een rondreis Israël

Hallo ik ben Klaas en ik ben op zoek naar een rondreis Israël. Ik ben sinds kort een soort leraar voor de kinderen in de kerk, ik geef namelijk catechisatie. Ik ben zelf namelijk ook sinds een paar jaar een echt christen en wil er nu eigenlijk wel wat meer over te weten komen. En waar kan dat nou beter dan ik het beloofde land zelf. Ik wilde vroeger al altijd een keer naar Israël aangezien ik van iedereen hoor dat het echt een erg mooi land is. Nu met het geloof erbij wil ik alleen maar nog meer naar deze mooie plek. Ik wil graag de plekken bezoeken die ook in de bijbel staan zoals Jeruzalem, Getsemane, het meer van Galilea en natuurlijk naar Golgota. Het lijkt me erg indrukwekkend om deze bijzondere en historische plekken te bezoeken. Ook denk ik dat het goed is voor mijn eigen geloof en dat ik het zo beter over kan brengen naar de catechisanten die dit bij mij volgen.

 

Rondreis Israël bij Israelidoedreizen

Ik besloot de rondreis na wat research gedaan te hebben te boeken bij het bedrijf israelidoedreizen.nl. Dit is een bedrijf dat rondreizen in Israël organiseert en het combineert met het christelijke geloof. Omdat ik dit de perfecte combinatie vond heb ik besloten dat ik mijn rondreis ga boeken bij israelidoed.

 

De rondreis

De reis is in één woord samen te vatten: GEWELDIG. Het is echt heel erg informatief en het zijn zulke mooie plekken. Ik heb er echt heel erg veel aan gehad want ik heb nu ook een bepaald beeld bij de verhalen en het is nu voor mijzelf ook allemaal duidelijk. Nu kan ik dat ook beter verwoorden en uitleggen aan de catechisanten. Echt ik heb er heel veel aan gehad en als je twijfelt dan moet je nu stoppen en gewoon gaan.