Leg me link
Image default
Dienstverlening

Plotseling hadden we een zorginstelling in Arnhem nodig

Je denkt nooit dat het jou zou kunnen overkomen, en dan gebeurt het toch. Het begint met kleine dingetjes zoals sleutels vergeten; uren doen over naar bed gaan omdat alles gecontroleerd moet worden en feitjes over de voorgaande dagen zijn kwijt. Je merkt het eerst niet omdat de verandering zo geleidelijk is, maar dan knalt er ineens een schok. Zou het dan toch dementie zijn? Daarna gaat het erg snel, het geheugen gaat nog meer achteruit en op gegeven moment moet er ten alle tijden iemand bij zijn. Zelf heeft u niet genoeg tijd voor deze intensieve verzorging, wat dan? U heeft een zorginstelling nodig die zo liefdevol mogelijk voor uw naaste met dementie kan zorgen. Als u in Arnhem en omstreken woont zijn wij, De Harmonie, de goede zorginstelling voor u. Klik hier voor de website van De Harmonie.

Dé zorginstelling in Arnhem gericht op familieparticipatie

Wij zijn dé zorginstelling in Arnhem die familieparticipatie ontzettend hoog in het vaandel heeft. Wij kennen de problemen van familie van de bewoner die voor korte of lange tijd de zorg op zich hebben genomen. Om dat ineens los te laten is moeilijk, onze zorginstelling wil daarom ervoor zorgen dat u het gevoel heeft nog iets voor uw familielid te betekenen. Dit is zeer belangrijk voor de cliënt omdat familieparticipatie een veilig gevoel creëert in de toch al vreemde omgeving van onze zorginstelling. De cliënt heeft immers al zoveel moeten inleveren, het gevoel van vertrouwdheid zou daar toch niet bij moeten zitten? Ook is familieparticipatie bij de zorginstelling in Arnhem van belang voor u als familie. Het zorgt er namelijk voor dat u langzaam op uw eigen tempo afscheid kan nemen van uw dierbare, op uw eigen tempo.

Wij kunnen voor uw familielid zorgen

De zorginstelling in Arnhem biedt naast een woon- en zorghuis voor bewoners die 24-uurs zorg nodig hebben ook een dagopvang voor mensen met beginnend geheugenverlies. Voor mensen met lichte dementie bieden we gestructureerde activiteiten aan, die in een prettige omgeving plaatsvinden. De behoeften van de permanente en niet-permanente bewoners zijn bij onze zorginstelling het belangrijkst. Laat onze zorginstelling de last van uw schouders overnemen.