Leg me link
Image default
Dienstverlening

De leukste dansschool van Arnhem

Altijd al willen dansen bij de leukste dansschool van Arnhem? Neem eens een kijkje bij Dansschool Wensink! Dansschool Wensink is gevestigd in hartje Arnhem, dichtbij stadspark Sonsbeek. En of u nu wilt stijldansen, jazz ballet wilt doen of Dance Fitness, het kan allemaal bij dansschool Wensink in Arnhem! Maar wat is nou leuker dan lekker dansen met zijn tweeën?! Dansschool Wensink biedt ook danslessen aan voor u samen met uw partner. Hierdoor leren jullie samen hoe jullie het beste kunnen dansen en zijn jullie er ook nog eens samen gezellig op uit! Vaak horen wij dat een avondje dansen werkelijk een avondje uit is en voor veel van onze dansers is de dansavond echt iets waar zij naar uit kijken.

Een fijne sfeer bij de dansschool in Arnhem

Wij vinden het belangrijk dat u gewoon lekker kunt dansen bij de leukste dansschool van Arnhem. Daarom zorgen wij altijd voor een fijne sfeer met leuke instructeurs, onze instructeurs zullen er ook voor zorgen dat er een fijne sfeer in de dansgroep ontstaat. Daardoor gaat iedereen met plezier dansen en wordt alles nog leuker! Dansschool Wensink biedt verschillende mogelijkheden met danslessen aan. Zo is het bij ons mogelijk om privélessen te volgen, maar ook danscursussen en Jazz dance.

Privélessen in Arnhem

Wanneer u kiest voor het nemen van privélessen bij Dansschool Wensink, dan zullen wij ervoor zorgen dat u op korte termijn kunt dansen als de beste. Hiermee voorkomt u ongemakkelijke danssessies op uw bruiloft bijvoorbeeld. Ook helpen onze dansleraren u graag bij het ontwerpen van de mooiste dans, hierdoor zorgt u ervoor dat u altijd de beste dans heeft op feesten of partijen.

De leukste danscursussen

Tijdens de danscursussen leren onze dansleraren u vier verschillende soorten dansstijlen. Als eerste maakt u kennis met quickstep. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van rennen, hopjes en draaiende bewegingen. Door het gebruik van tussenmaten is het erg makkelijk om deze dans snel onder de knie te krijgen. Hierdoor is quickstep de perfecte dans voor beginners! Daarnaast maakt u ook nog kennis met de Engelse Wals, de Cha Cha en de Jive!

Plan snel uw eerste dansles!

Bent u nog meer benieuwd geworden naar de leukste dansschool van Arnhem? Kom dan snel een keertje kijken en plan uw eerste dansles!