Leg me link
Image default
Management

Small scale business ideas for ladies

Een van mijn meest favoriete films is English Vinglish. Een scène in de film die me bijzonder bijblijft, is die in haar Engelse les in New York, wanneer Sridevi vertelt dat ze thuis haar eigen bedrijfje heeft waar ze ladoo’s maakt, en de leraar haar een ondernemer noemt. Ze loopt naar huis met een veer in haar stap, haar hoofd opgeheven in trots. Dat ene woord geeft haar de bevestiging dat ze een geweldige vrouw is, die ze altijd al is geweest.

 

Elke keer als ik naar de film kijk, zet die ene scène me aan het denken.

 

Het hebben van een eigen zaak kan het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen van een vrouw een flinke boost geven. Bovendien kan het haar ook helpen bij te dragen aan het gezinsinkomen. Onnodig te zeggen dat het haar financieel onafhankelijk maakt.

 

Maar een eigen bedrijf beginnen klinkt voor de meeste mensen erg ontmoedigend. Heb je niet veel geld of een degelijke opleiding in ondernemerschap nodig om een zaak op te starten? Het kan toch niet voor iedereen zijn!

 

Wel, dat is eigenlijk helemaal niet het geval.

 

Met veel gunstige overheidsmaatregelen en sociale media die gratis promotie mogelijk maken, kunnen vrouwen nu gemakkelijk een bedrijf starten met iets waar ze goed in zijn, gewoon vanuit hun eigen huis.

 

Er zijn zelfs verschillende microfinancieringsprogramma’s beschikbaar die leningen verstrekken aan kleine bedrijven voor het geval u hulp nodig hebt met het startkapitaal om het bedrijf te starten.

 

Hier zijn 21 eenvoudige kleinschalige bedrijfsideeën waarmee vrouwen nu kunnen starten:

 

#1. Bakkerij

Als uw broden en taarten altijd al bewonderd werden op feestjes, is het misschien tijd om er meer van te maken dan een hobby. Voor vrouwen die begaafd zijn met geweldige patisserievaardigheden, kan het starten van een bakkerij vanuit huis een geweldig bedrijfsidee zijn. Het hele jaar door is er vraag naar taarten en de vraag naar luxe taarten met een thema stijgt nu enorm. Dit kan een zeer winstgevende zaak zijn. De enige initiële investering die nodig is, is wat bakmateriaal zoals een oven, een garde, enz. die u misschien al bezit.

 

In het begin kunt u alleen bakken wanneer u een bestelling ontvangt en uiteindelijk, wanneer u een paar vaste klanten hebt, kunt u een voorraad aanhouden.

 

Vereist kapitaal: Rs. 1000 – 7000 (afhankelijk van of u apparatuur moet kopen)

 

Vereiste mankracht: 1-2 mensen, u kunt altijd meer hulp in dienst nemen als de zaak van de grond komt

 

Verwacht gemiddeld maandelijks inkomen: Rs. 15.000- 25.000

 

#2. Tiffin service

Als je een godin in de keuken bent, kan dit je roeping zijn. In het drukke leven van vandaag zijn veel mensen voor hun werk van huis weg en hebben ze niet de tijd om zelf te koken. Bovendien missen ze thuis gekookt eten.

 

Dit is een geweldige kans voor u om een bedrijf te beginnen. U kunt koken naargelang de vraag en hoeft niets te kopen wat u niet hebt, behalve misschien een paar tiffin-dozen.

 

Het voordeel is dat de meeste mensen zich inschrijven voor wekelijkse of maandelijkse tiffins, zodat je een constante stroom van werk hebt. Het enige nadeel is dat veel mensen dit al doen. Maar in grote steden als Mumbai, Delhi, Chennai, Bangalore en Kolkata is er nog ruimte voor meer tiffinzaken.

 

Vereist kapitaal: Rs. 1000 – 2000

 

Vereiste mankracht: 1-2 mensen, meer naarmate de zaak groeit

 

Verwacht gemiddeld maandelijks inkomen: Rs. 30.000

 

#3. Kleermakerij

Een kleermakerij beginnen is al vele jaren erg populair. Je kunt dit bedrijfje van thuis uit beginnen met een naaimachine als je die al hebt of je kunt tegenwoordig een goedkope machine kopen. U kunt dit beginnen door te werken voor uw familie en vrienden, vooral degenen die in de buurt wonen.

 

(Misschien wilt u eerst kijken naar Hoe Mini Naaimachine Tips Bedienen Veiligheid voordat u begint)

 

Na verloop van tijd kunt u ook beginnen met het ontwerpen van uw eigen kleding. Dit is een schaalbaar bedrijf idee. Het is winstgevend omdat er nauwelijks investeringen nodig zijn en mensen altijd kleding nodig zullen hebben en dus altijd een kleermaker nodig zullen hebben.

 

Vereist kapitaal: Als u al een machine heeft, Rs. 1000 om garens, naalden, enz. te kopen.

 

Vereiste mankracht: 1 persoon die uiteindelijk kan uitgroeien tot een werkplaats

 

Verwacht gemiddeld maandinkomen: Rs. 15.000 – 30.000


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/