Leg me link
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom een website laten maken?

Waarom een website laten maken?

Bij weCare Media Rijen helpen wij ondernemers, bedrijven en ZZP’ers bij het maken van een website. Dit is een taak die door veel mensen wordt onderschat, want er komt meer bij kijken als een mooi plaatje. Als je een CMS website laat maken dan moet deze draaien naar jouw wensen. Veel mensen kiezen bij een Website laten maken dan ook voor WordPress. Met dit systeem kan jij als ondernemer na de installatie van alle plugins en instellingen zelf eenvoudig producten, pagina’s en berichten toevoegen zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt.

Wat verstaan wij onder een professionele website?

Bij een professionele website denken wij verder als alleen een plaatje. Zo is het vandaag de dag belangrijk om ook in de zoekmachines zoals Google, Yahoo of bing op te vallen. Achter de schermen doen wij er dus alles aan om de website te optimaliseren voor de zoekmachine. Dit kan zijn door het toevoegen van meta titels en omschrijvingen, maar ook ALT tags bij afbeeldingen zijn belangrijk. Steeds meer mensen zoeken namelijk via Google Afbeeldingen en daar wil jij dan ook tussen komen te staan. We leven in een maatschappij waarbij de zoekmachine heilig is. Als we een vraag hebben of iets willen kopen dan pakken we de telefoon of computer erbij om het op te zoeken.

WeCare Media ontzorgt

Wij ontzorgen je helemaal bij het proces van een website laten maken. Deze wordt zo ingericht dat je er weinig omkijken naar hebt. Daarnaast zorgen wij ook voor een goede vindbaarheid en een website die lekker snel laadt. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat websites die langer als 3 seconden erover doen om te laden vermeden worden door klanten. Dit is ook een belangrijke ranking factor bij Google geworden en daarom doen wij er alles aan om dit voor jouw bedrijf te regelen.