Leg me link
Image default
Aanbiedingen

Wat maakt de Flycontrol fc30 uniek?

 

Hoe werkt de Fly control fc 30?

Steeds meer kleine ondernemers in de horeca en haccp stappen over op de relatief kleine en krachtige Fly control fc30. Deze vliegenvanger lijkt als één van de weinige crisis bestendig. Toch een fijne gedachte dat je voor een relatief klein budget ook een professionele vliegenvanger kunt aanschaffen. Toch zijn er een hoop dingen onduidelijk over vliegenvangers. Daarom gaan wij in dit artikel alle benodigde informatie aan u tonen.

Wat maakt de Flycontrol fc30 uniek?

Deze vliegenvanger heeft een design die exact gemaakt is om het apparaat zo goed mogelijk te laten werken. Hiernaast is er ook nagedacht over het design, zodat het op een mooie manier binnen uw inrichting, keuken en ook tevens bij kleinere horeca of keukens gebruikt kan worden. Alle vliegen worden aangetrokken metg een UV Lamp. Hierna komen de vliegen in de lamp vast te zitten op het krachtige kleefplaten systeem. Dit kleefplaten systeem bestaat uit 2  OV-A lampen van 15 watt. De kleefplaten zijn helemaal veilig voor mens en dier en er zit een geur op die insecten aantrekt maar geurloos is voor mensen en dieren. Door de kleefplaten komen er ook geen insecten resten op de grond, op de vloer, werkplaats of keuken en natuurlijk geen verbrande insecten resten of geluiden.

Je kunt de vliegenvanger flycontrol fc30 met hoge korting bestellen via Antivliegenshop.nl. Tevens zijn er nog een 30 tal andere vliegenvangers voor privé tot industrieel gebruik vor elke portemonnee beschikbaar op antivliegenshop.nl. Keywords: flycontrol fc 30 werking, hoe werkt de fc 30, flycontrol fc 30 handleiding

https://www.mozziemuggenvanger.nl/