Leg me link
Image default
Gezondheid

Welke voeding kan helpen tegen een te hoge cholesterol?

Voeding en voedingssupplementen zijn essentieel voor de gezondheid van je lichaam.   Maar het kan ook verschillen klachten wegnemen.   Je kan bijvoorbeeld je cholesterol verlagen door middel van diverse gezonde voeding te eten die in dit artikel aan bod komen of je kan natuurlijke cholesterolverlagende middelen innemen.  Er zijn verschillende voeding die ervoor zullen zorgen dat je te hoge cholesterol  terug zal dalen.   In dit artikel gaan wij het hebben over Ammandelen, Avocado’s  en Bonen. Deze 3  zullen er ongetwijfeld  voor zorgen dat je je cholesterol terug op pijl krijgt.

 Amandelen hebben zonder twijfel een grote bedrage aan  om je cholesterol terug op peil te krijgen.  Niet alleen zorgen amandelen ervoor dat je  cholesterol zal dalen, want het zorgt er ook voor dat de risico’s op  hartaandoeningen sterk zal dalen. Daarbij hebben amandelen  nog een extra voordelen, ze zorgen er immers ook voor dat de mogelijkheid om bij te komen verminderd wordt.  Daarom is het eerst wat wij jou aanraden om elke dag een aantal amandelen te eten.

 Ook avocado’s zijn een sterk hulpmiddel als het erop aankomt om je cholesterol terug omlaag te krijgen.   Maar ook deze vrucht brengt  nog een paar andere voordelen met  zich mee, avocado’s  verminderd de mogelijkheid op borstkanker, beroertes en net zoals amandelen een verminderde kans op hartaandoeningen.

Het laatste van de 3 cholesterol verlagende middelen zijn bonen en linzen.  Indien je veel  bonen gaat  eten en dit combineren  met voeding dat weinig vetten bezit, dan ben je goed bezig  want deze combinatie zorgt voor een spectaculaire  daling van je cholesterol. Net zoals de andere 2  bezitten bonen ook nog 2 extra voordelen,   men gebruikt bonen en linzen tegen diabetes en om de veroudering tegen te gaan.  Indien je deze voeding op regelmatig basis eet zal je cholesterol ongetwijfeld binnen de korstte keren terug op peil zijn.

http://www.oligo-pharma.nl/