Leg me link
Image default
Dienstverlening

Weer goed bewegen door de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u op een gezonde manier beweegt, oefentherapie Mensendieck in Amstelveen helpt u hierbij. Bij deze oefentherapie kijkt de therapeut naar de gehele houding en hoe u beweegt. Hierdoor komen wij er snel achter waar de oorzaak van het probleem ligt en hoe wij deze het beste kunnen aanpakken. Bij de oefentherapie Mensendieck willen we ervoor zorgen dat u op de langere termijn geen last zult hebben van bewegingen die u maakt. Daarom kijken wij altijd naar de lange termijn oplossingen en niet naar de korte termijn oplossingen. Zo bent u er altijd zeker van dat u structureel minder pijn zult hebben. Ga naar de website www.freedominmotion.nl voor meer informatie. 

Intake oefentherapie Mensendieck Amstelveen

Wanneer u kiest voor de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen, dan beginnen wij met het in gang zetten van het proces. Hierbij volgt als eerste het intakegesprek, tijdens dit gesprek proberen we er al een beetje achter te komen waar de oorzaken van het probleem liggen. Doordat ik u op een professionele manier uw eigen bewegingen laat zien, ziet u precies waar de verbeteringen liggen. Daardoor komt het vormen van een oplossing een stuk dichterbij. 

Het behandelplan opstellen

Na de intake zullen wij samen een behandelplan opstellen. Hierbij kijken wij naar het doel dat u wilt behalen en binnen welk tijdsbestek u dit wilt halen. Een van de doelen die u wilt behalen, kan bijvoorbeeld het vergroten van kracht en uithouding van bepaalde spiergroepen zijn. Doordat ik op een erg gestructureerde manier te werk ga, zal ik ervoor zorgen dat u precies weet waar u aan toe bent. Ook kijken we natuurlijk hoe we bepaalde, nieuwe bewegingen in uw eigen omgeving kunnen toepassen. Het is hierbij mogelijk om de therapie op uw locatie te houden. Hierdoor zie ik hoe u in uw natuurlijk omgeving beweegt en kunnen we ons plan hierop aanpassen. 

Lid van VvOCM

Mocht u oefentherapie Mensendieck overwegen, schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Wij helpen u graag om de juiste oplossing voor u te vinden. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij de Vereniging van oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) en zijn wij lid van het netwerk slaapoefentherapie.