Leg me link
Image default
Dienstverlening

Autobedrijf Ede

Ik was op zoek naar een autobedrijf Ede omdat mijn auto weer een onderhoudsbeurt nodig had. Dit doe ik namelijk een keer in de twee jaar alleen de vorige keer dat ik dit heb gedaan had ik een half jaar later alweer allerlei problemen met de auto. Ik was dus echt niet te spreken over het autobedrijf waar ik toen heen ging en ga daar nu ook niet meer heen. Ik wil dus graag een nieuw autobedrijf Ede vinden die wel goed mijn auto van een onderhoudsbeurt kunnen voorzien. Het bedrijf moet voldoende ervaring hebben en de prijs moet ook beter zijn dan de concurrerende autobedrijven. Ik vind het belangrijk dat er goed en professioneel met mijn auto om wordt gegaan want het was een duur ding en ik ben er nog steeds erg trots op.

 

Ottink

Ik was dus het internet aan het afzoeken naar een goed autobedrijf Ede. Ik vergeleek wat websites zodat ik zeker wist dat het een goed bedrijf was en dat het mij ook had overtuigd. Ik kwam uiteindelijk op de website ottink.nl. Dit leek me een uitstekende keuze en ik keek nog even verder op de website en keek via google ook naar verschillende recensies over Ottink. Het zag er allemaal goed en betrouwbaar uit dus ik besloot een afspraak te maken. Ik ging ook nog even langs om te kijken hoe de garage er uit zag en of ik er zelf een echt goed gevoel bij kreeg. Dit gebeurde en ik ging naar de afspraak voor de onderhoudsbeurt van mijn auto.

 

Onderhoudsbeurt

De onderhoudsbeurt is erg goed uitgevoerd en ik ben zeer tevreden over hoe ze om zijn gegaan met mijn auto. De onderhoudsbeurt is nu denk ik 3 kwart jaar geleden en er is sindsdien niks mis meer geweest met mijn auto. Ik ben erg blij met mijn keuze voor Ottink en ga de volgende keer naar dit autobedrijf.