Leg me link
Image default
Marketing

Boxershorts only Man

Ze kneep haar ogen dicht en voelde de Dann Hensums boxershorts. Yes, that’s the one I’m waiting for. De ogen gingen open en graaide als een volleerd hockey keepster de boxers in de boodschappenmandje. Deze moest ze hebben voor vanavond. Top ondergoed voor haar nieuwe vriend. Een cadeautje als boodschap!

Heel veel mannen leggen prioriteiten bij de aanschaf van de kleding op de zichtbare onderdelen. De overhemd, mooie jeans met bijpassende sneakers. Inmiddels is de oversized klokje vervangen door een subtiel uurwerk met goed werkend tourbillon. Verder geen accessoires,

Met 1 kleding onderdeel was hij niet helemaal met zijn tijd meegegaan: zijn boxershorts. Eigenlijk nooit echt een discussie geweest maar zo langzamerhand is hij wel toe aan nieuwe. Sinds de eeuw wisseling is hij overgestapt naar de strakke boxers zonder drukke prints. Liefst rustige kleuren maar wel echte premiums. De betere omdat deze niet alleen beter zitten maar ook langer mee gaan. Nauwja, vroeger dan.

Zijn drempel voor de impuls aankoop? De maat. Normaal gesproken koopt hij er een, past hem en komt de volgende keer terug om zijn compleet ondergoed garderobe te vervangen. Moet er een keer van komen maar heet de prioriteit er niet voor.

Dat er een van zijn boxer nu al een gat heeft. Irriteert hem. Net een 3 maanden oud. Zou niet mogen, maar teruggaan naar de winkel dat doet hij niet. Op naar een nieuw merk maar dan wel eerst uitproberen. Komt nog wel een keer en zo kan het zijn dat hij te lang met zijn boxershorts doorloopt. Niet geheel onlogisch, de ‘armoe’ is niet echt zichtbaar. Te laat.

Zijn nieuwe vriendin is gevallen op zijn looks en uitstraling. Maar niet op zijn boxershort. Daar komt verandering in zodra hij de nieuwe Nederlandse Boxershorts Dann Hensums krijgt… Als verrassing. Hoe ver ga jij met je volgende date?! 

 

http://www.dannhensums.com/nl/