Leg me link
Image default
Woning en Tuin

Dakterras Amsterdam, dat is genieten!

Wonen in het centrum van Amsterdam biedt vele voordelen. Het is gezellig en u heeft alles in de buurt. Een nadeel kan echter zijn dat het vaak niet mogelijk is om een tuin te hebben. Terwijl het toch wel eens lekker is om even naar buiten te kunnen, om even rustig te zitten of te genieten van de zon. Hiervoor heeft u gelukkig geen extra stukje grond nodig, want een mooie tuin kan ook gecreëerd worden op het dak. Een daktuin Amsterdam is de ideale oplossing als u graag in de binnenstad woont, maar toch over uw eigen oase van rust wilt kunnen beschikken.

Dakterras Amsterdam 

Daktuinen worden steeds geliefder bij mensen die in grote steden wonen. Er is tegenwoordig veel mogelijk op het gebied van daktuinen. U kunt deze inrichten naar wens, met veel groen voor uw eigen stukje natuur midden in de stad. Ook dakterrassen zijn erg populair. Uw dakterras Amsterdam kunt u naar eigen wens inrichten met mooie loungemeubelen om heerlijk te kunnen ontspannen. 

Voordelen

Een tuin op uw dak is niet alleen mooi en gezellig, het heeft nog een aantal andere voordelen. Beplanting zorgt bijvoorbeeld voor een goede isolatielaag, waardoor u op energie bespaart. Daarbij helpt u het milieu een beetje, doordat fijnstof uit de lucht opgevangen wordt. 

Aanleggen daktuin

Voor het aanleggen van een daktuin of dakterras is gespecialiseerde kennis vereist. De dakspecialisten van Kewodak beschikken over deze kennis. Al jarenlang houden wij ons bezig met het aanleggen en onderhouden van platte daken en ook de aanleg van daktuinen behoort tot ons specialisme. Wij zorgen ervoor dat uw platte dak geschikt is voor het aanleggen van een tuin of terras. We komen graag eens bij u langs om uw dak te inspecteren en de mogelijkheden te bekijken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of neem een kijkje op de website van Kewodak.

 

http://www.kewodak.nl/