Leg me link
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een Mediator in Maastricht en omgeving?

Bij Buitengewoon Mediation kun je dan meer dan prima terecht. Chantal Gerardu en Miranda Möhlmann staan met raad en daad voor je klaar. Met hun hulp bespaar je veel geld en stress. Maar dit is eigenlijk niet het belangrijkste. Het belangrijkste is dat je bij welk conflict ook, met elkaar in gesprek blijft. En dat is wat je met de Mediator in Maastricht, in de personen van Chantal en Miranda, zeer zeker bereikt. Een open en eerlijke communicatie, zodat er constructief en gezamenlijk gebouwd toegewerkt kan worden naar oplossingen. Oplossingen waarin elke betrokken partij zich kan vinden. Zo maak je afspraken met elkaar waar iedereen achter kan staan.

Scheiden pijnlijk? Met een Mediator in Maastricht voorkom je erg-erger-ergst

Wanneer je woonachtig bent in de omgeving van Maastricht en je (al dan niet gezamenlijk) hebt besloten te willen scheiden, komt een mediator in Maastricht erg goed van pas. Door met elkaar in gesprek te blijven, voorkom je erger. Het nemen van de beslissing om te willen scheiden is immers al erg genoeg. Voor alle betrokkenen, maar zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn.

Scheiden en nu? De Mediator in Maastricht helpt je niet alleen bij praktische zaken

Je wilt het liefst scheiden, dat is wel duidelijk en de Mediator in Maastricht kan je helpen bij heel wat praktische zaken waarover je zelf wellicht nog niet of nauwelijks hebt nagedacht.

In eerste instantie ben je al ‘blij’ dat je eindelijk de knoop hebt durven doorhakken. Maar dan? Dan komt het er op aan. Door alle ervaringen van de Mediators van Buitengewoon Mediation weet je dat je al deze praktische zaken in vertrouwde handen geeft. Oudersgids.nl

 

Veel vraagstukken waarbij de Mediator in Maastricht van pas komt

De Mediator in Maastricht kan je bijstaan bij vraagstukken als:

  • Waar ga je wonen? Wordt het een tijdelijke plek of ga je toch liever direct voor een permanente nieuwe huisvesting? Blijf je in de buurt van de kinderen wonen? Is er wel voldoende werkgelegenheid daar waar je naartoe wilt verhuizen?

  • Heb je voldoende (spaar)geld om opnieuw te beginnen? Heb je nadat je de alimentatie betaald hebt wel voldoende financiële middelen om te leven? Wat kost de opvoeding van je kinderen?

  • Door je scheiding kom je er alleen voor te staan. Met of zonder kinderen. Kan je wel goed alleen zijn? Zou eenzaamheid de kop op kunnen gaan steken?

  • Alleen verder na een scheiding vergt heel wat van jezelf, van je kinderen en van je omgeving zoals je familie en vrienden. Heb je nog wel vrienden over wanneer jullie eenmaal gescheiden zijn? Voel je je in de steek gelaten door je familie nu jullie besloten hebben te gaan scheiden?

Chantal Gerardu en Miranda Möhlmann zijn dé experts op het gebied van Mediation in Maastricht en omgeving. Ze doen er alles aan om het gehele proces in goede banen te leiden. Zodat jullie er beiden geen spijt van zullen krijgen dat jullie tot deze rigoureuze maar noodzakelijke beslissing zijn moeten komen.