Leg me link
Image default
Beauty en verzorging

Een betere huid met goede gewoontes

Wil je een mooie huid? Dan is het tijd om je dosis vitamine C binnen te krijgen! Wanneer je vitamine C op de huid aanbrengt, helpt het je teint te verhelderen, de zichtbare tekenen van veroudering te verzachten, en kan het zelfs helpen puistjes te verminderen. En we hebben het gemakkelijker dan ooit gemaakt met ons High Potency Vitamin C Serum Concentrate dat drie unieke Vitamine C ingrediënten combineert in een hoge concentratie basis van pure plantaardige botanische ingrediënten. Een krachtig anti-aging serum dat indrukwekkende resultaten biedt zonder irritatie.

De COSRX olie cleanser is de eerste stap in uw reinigingsregime en is geformuleerd om vuil, make-up en overtollig talg te verwijderen zonder de huid te ontdoen van haar natuurlijke vochtbalans. Samengesteld met een mix van lichtgewicht oliën, waaronder antioxidantrijke druivenpitolie, verzachtende squalaan en verhelderende zwarte komijnzaadolie en Boswellia Serrata Extract, lost deze baanbrekende olie cleanser effectief make-up en andere onzuiverheden op aan de oppervlakte van de huid, maar ook diep weggestopt in de poriën. Ervaar een schone, gladde en gehydrateerde huid na elk gebruik.

Het ontwikkelen van een korean skincare huidverzorgingsroutine is een geweldige manier om je huid helder en gezond te houden. De bevindingen van het onderzoek ondersteunen dit in die zin dat mensen die een goede routine hebben voor het slapen gaan, zoals het gebruik van gezichtsdoekjes, meer kans hebben om zich ontspannen te voelen. Bovendien hebben mannen die 10 minuten of langer de tijd nemen om te douchen, meer kans op een merkbaar verschil in de conditie van hun huid. Een andere goede bevinding uit de gegevens is dat vrouwen 18,5 minuten lijken te besteden aan hun gezichtsregime, terwijl mannen daar 12,5 minuten aan besteden. Dit verschil in tijd kan helpen verklaren waarom vrouwen het gevoel hebben dat ze betere resultaten zien dan mannen voor de inspanningen van hun kuur – maar wat we uiteindelijk wilden weten is hoe bereid mensen zouden zijn om zich aan zo’n kuur te committeren als ze er daardoor net zo uit zouden zien als ik.”

Klaar om je dagelijkse huidverzorgingsroutine aan te passen? Wij zijn hier om je te helpen met tips over elk aspect van je routine, van basisreiniging en tonifiëring tot het kiezen van de juiste vochtinbrengende crème voor de droge of vette huid. We geven ook een eenvoudige stap-voor-stap handleiding voor het ontwikkelen van je eigen dagelijkse routine. Met al deze geweldige tips kun je de vruchten plukken van een gezonde, mooie huid.

https://kocosmo.nl/