Leg me link
Image default
Bedrijven

Het droomhuis

Je droomt al jaren van je eigen stuk land waar je een eigen huis op kan bouwen. Eindelijk heb je het voor elkaar gekregen en komt je wens uit. De vergunningen zijn allemaal rond en je kan beginnen met bouwen van je droom huis. Alle plannen zijn al uitgewerkt en je hebt verschillende tekeningen laten maken voor het huis. Alleen het dak is nog een twijfel gevalletje, wordt het dakpannen of een rieten dak.

Dakpannen is het meest gebruikte dak soort in Nederland, maar riet is ook erg favoriet geworden de laatste jaren. Veel mensen vergelijk het riet met dat van vroeger, maar dit kan niet omdat het riet zoveel is verbeterd. Riet geeft een hele andere uitstraling aan je huis, een soort authentieke en landelijke uitstraling. Veel mensen vragen zich af hoe lang gaat een rieten dak mee? Dit is vaak langer dan mensen verwachten, want een rieten dak gaat ongeveer 30 tot 40 jaar mee. Dat is natuurlijk ontzettend lang maar de voorwaarde is wel dat je het goed moet onderhouden. Een rieten dak heeft iets meer onderhoud nodig dan een pannen dak omdat het natuurlijk een natuur product is. Als je de keuze maakt voor een rieten dak is het verstandig om een professional in te huren, hun weten er alles van en kunnen je hierbij helpen. Rietwerk.nl is een bedrijf die alles over rietendaken weet en al je vragen kan beantwoorden.

Ook het aanleggen wordt door dit bedrijf gedaan, zo weet je zeker dat het riet er goed op ligt. Het is een natuur product en hierdoor moet het gecontroleerd worden op mos en algen. Door een goede controle kan je dit voorkomen, het kan namelijk de levensduur van het riet verkleinen. Je moet maar zo denken. hoe beter je het onderhoud hoe langer je er plezier van hebt.

 

http://www.rietwerk.nl