Leg me link
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen en terughuren

Laatst ging ik mijn huis verkopen en terughuren en dat heb ik laten begeleiden door Thuisborg, klik hier voor de website. En dat kan ik anderen die ook direct het geld willen ontvangen wat in hun woning zit, zeker van harte aanbevelen! Graag leg ik daar in dit blogje meer over uit. Ken jij nog een ander bedrijf wat ook aan verzilverd wonen doet en waar jij ook heel erg tevreden over bent? Reageer dan hier onderaan!

Huis verkopen en terughuren laten regelen door Thuisborg

Maar door wie hebben wij het huis verkopen en terughuren laten regelen? En wat houdt het eigenlijk precies in? Wanneer het grootste deel van je vermogen in je huis zit, is dat heel erg zonde omdat je dat dus niet kunt uitgeven. Maar door je huis te verkopen krijg je dat geld natuurlijk wel! Echter dien je dan wel te verhuizen… Tot dat het verzilverd wonen uit kwam. Op die manier kun je je huis verkopen en het vervolgens van de nieuwe woningeigenaar terughuren. Daardoor kun je dus ook in hetzelfde huis blijven wonen en heb je geen last van een verhuizing. Tevens blijf je daardoor natuurlijk ook lekker in dezelfde vertrouwde buurt.

Omdat wij daar direct in geïnteresseerd waren toen we daarover lazen in de krant, zijn we op het internet gaan zoeken naar een partij die zoiets voor ons kan regelen. Of natuurlijk zelf het huis opkoopt!

We zijn gaan Googelen op huis verkopen en terughuren en vonden zodoende Thuisborg.nl. Wij hebben hen dan ook direct opgebeld. En degene aan de andere kant van de telefoon legde nog eens goed uit hoe zij te werk gaan en wanneer wij er voor in aanmerking komen.

Uiteindelijk was alles afgehandeld en is ons huis inmiddels verkocht aan een investeerder! Wij hebben dus het geld van de waarde van ons huis ontvangen en kunnen hier nog lekker een flinke tijd blijven wonen.