Leg me link
Image default
Dienstverlening

Huwelijkscadeau gezocht!

We zijn op zoek naar een erg origineel huwelijkscadeau die we kunnen geven aan een toekomstig bruidspaar. Dat toekomstige bruidspaar is namelijk mijn broer die gaat trouwen met zijn vriendin en om het allemaal net wat specialer te maken willen wij geen geld, bosje bloemen of een doos chocola geven. We zijn nu op zoek naar een echt origineel cadeau en daarmee hopen wij hen natuurlijk erg gelukkig te maken. Nu zijn wij dus een beetje gaan kijken van ‘’Goh, wat zijn nou echt originele cadeaus voor een huwelijk?’’. Dan nog is het echt heel moeilijk om iets te verzinnen en daarom hebben we er maar iets bijgehaald waar tegenwoordig geen enkel persoon nog zonder kan, het internet.

Zoeken naar een origineel huwelijkscadeau

We zijn dus gaan zoeken naar een huwelijkscadeau waar we het bruidspaar gelukkig mee kunnen maken. Niks simpels dus, maar echt iets waarvan ze kunnen terugkijken op hun tijd samen. We kwamen uit bij Jilster. Zij doen namelijk niet zomaar iets. Jilster maakt van foto’s en teksten die jij aanlevert, een van de mooiste tijdschriften die je ooit gezien zal hebben. Van zeer hoog kwaliteit papier en mooie kwaliteit foto’s maken zij voor jou een tijdschrift die alles te maken hebben met de bruiloft en de tijd die ze gehad hebben en/of tegemoet zullen komen. Wij mogen alles zelf aanleveren dus kunnen wij natuurlijk de leukste en gekste foto’s en teksten kiezen voor in dat tijdschrift. We hebben contact opgenomen met Jilster en ook zij willen daaraan meewerken als huwelijkscadeau voor mijn broer en zijn vriendin.

Jilster

Wij hebben gekeken bij Jilster en zij hebben voor ons een fantastisch tijdschrift gemaakt als huwelijkscadeau! Nu hebben wij ook echt positief commentaar gehad van iedereen en het tijdschrift ligt nu bij het bruidspaar op tafel. Ze woonden immers al een tijdje samen dus iedereen die hen bezoekt ziet dat tijdschrift! Een echt origineel huwelijkscadeau. Wil jij ook iets vergelijkbaars? Kijk dan eens op de website van Jilster!