Leg me link
Image default
Kinderen

Kinderopvang in Alkmaar regelen voor je kind

Maak kennis met de nieuwe kinderopvang in Alkmaar, een kinderopvang speciaal voor de allerkleinste. Deze kinderopvang in Alkmaar gericht op kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Hoewel de kinderopvang in Alkmaar al langere tijd bestaat heeft het onlangs een renovatie gehad en is het gebouw helemaal vernieuwd. Om dit te vieren hebben ze een speciale openingsweek waarin de ouders opnieuw kennis kunnen maken met kinderopvang Alkmaar. 

 

Voor de allerkleinsten

 Kinderopvang Alkmaar is bedoeld voor de allerkleinsten, juist dit is nog een kwetsbare doelgroep. Veiligheid staat dan ook voorop in de kinderopvang. Met de renovatie is aan alles gedacht, van veilige traphekjes tot veilig speelgoed die de jongsten zonder gevaar mee kunnen spelen. Ook zijn er speciale veilige bedjes met dekens die ervoor zorgen dat een kindje goed kan ademen tijdens zijn slaap. Ook het buitenterrein van de kinderopvang in Zoetermeer is geheel gerenoveerd en voldoet aan alle eisen omtrent veiligheid. Zo zijn er diverse speeltoestellen voor de kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar, is er een rubberen ondergrond zodat ze nooit hard op de stenen kunnen vallen en is er overal een groene omheining, zodat ze niet van het buitenterrein af kunnen.

 

Kom je kennismaken?

Tijdens de openingsweek kun je kennismaken met kinderopvang Alkmaar. Kinderopvang Alkmaar is er voor voorschoolse opvang, naschoolse opvang, BSO en voor dagopvang. Daarnaast bieden ze flexibele opvang aan. Dit houdt in dat de tarieven berekend zijn per uur. Hierdoor ben je flexibel in het aantal uren of dagen dat je afneemt. Ben je benieuwd naar de nieuwe ruimtes van de kinderopvang Alkmaar? Kom tijdens de openingsweek een kijkje nemen in de nieuwe ruimtes en ervaar zelf hoe mooi het is geworden. Wij van kinderdagopvang staan klaar met koffie, thee en wat lekkers. Wij geven u een rondleiding door de nieuwe gebouwen van kinderopvang Alkmaar en beantwoorden al uw vragen.  We zien je graag een keer tijdens de openingsweek bij Kinderopvang in Alkmaar.