Leg me link
Image default
Gezondheid

Maak kennis met de nieuwe fysio in Almelo

Maak kennis met de nieuwe fysio in Almelo. In hartje centrum  is een nieuwe fysiotherapie prakrijk gevestigd waar je voor allerlei klachten terecht kunt. Van klachten met zoals rugpijn, last van gewrichten, tot een stijve knie of sportblessures, voor al deze klachten kun je terecht bij de fyios in Almelo.

Ontdekt de behandelwijze

De fysio in Almelo werkt volgens het standaard behandelplan. Ben je al eerder bij een fysio geweest, dan herken je het vast wel. Het standaard behandelplan zorgt voor snelle behandeling van jouw klachten. Ze beginnen met een screening. Tijdens de screening wordt er gekeken naar je klachten en of de fysio in Almelo je kunt helpen met de klachten. Ben door de dokter doorverwezen naar de fysiopraktijk, dan kunnen we sowieso helpen. Hierna volgt een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek kijkt de fysio uit Almelo naar je klachten, stelt vragen over hoelang je er al mee rondloopt en waar je precies bij hebt. Er ontstaat zo een duidelijk beeld van de klacht of klachten. Met deze gegevens gaat fysio Almelo aan de slag en wordt een persoonlijk behandelplan gemaakt. Tijdens de behandeling wordt er uitleg gegeven over je klachten en hoe je hier het beste mee kunt omgaan. Nadien volgt er na twee maanden ook altijd nog een afspraak om te kijken of de klachten echt weg zijn.

Fysio Almelo, dichtbij en persoonlijk

De behandelingen van de fysio Almelo zijn gebaseerd op de kernwaarden dichtbij en persoonlijk. Zo wordt er altijd naar de klant gekeken en is elke pijnklacht anders. Bij ons geen standaard behandelplan. Fysio Almelo neemt de tijd voor je klachten en gaat er serieus mee om. Daarnaast staat ze dichtbij in de samenleving. Haar praktijk zit midden in het centrum gevestigd. Iedereen kan er dus ook makkelijk heen. De bus stopt voor de deur en vanaf het treinstation is het 5 minuten lopen. Ook parkeren is makkelijk, zo hoef dat geen belemmering te zijn om langs te komen. Daarnaast staat ze dichtbij de klanten en leeft de fysio Almelo mee met haar klanten. Het is prettig kennismaken met de fysio uit Almelo.