Leg me link
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket kopen

Een tijdje geleden heb ik lamelparket gekocht bij Bax Houthandel, klik hier voor de website baxhouthandel.com. In een van hun vestigingen! En ik kan jou zeker van harte aanbevelen om daar jouw houten vloer te kopen, mocht je daar naar op zoek zijn. Graag leg ik in dit blogje meer uit over hoe ik bijvoorbeeld terecht ben gekomen in een winkel van Bax Houthandel. En überhaupt waarom ik op zoek ben naar lamelparket.

Houten vloer zoeken

Uiteindelijk heb ik voor lamelparket gekozen. Maar eerst wist ik nog helemaal niet welke houten vloer ik wou hebben. Ik ben namelijk op zoek naar een vloer omdat degene die er nu in zit heel erg lelijk is geworden. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar een vloerenwinkel bij mij in de buurt, waar je goedkope houten vloeren kunt kopen. En natuurlijk van goede kwaliteit.

Al snel kwam ik Bax Houthandel tegen. Daar las ik dat zij hun houten vloeren zelf maken. En die vervolgens in hun eigen winkels verkopen! Zodoende is er geen sprake van een tussenhandel. En ben je dus veel goedkoper uit! Daar had ik dan ook direct interesse in. Ik ben dan ook gelijk naar de dichtstbijzijnde vestiging gegaan om mij daar meer te laten informeren.

Lamelparket

Lamelparket vond ik direct het mooist! Wij zijn langs alle houtsoorten gegaan. En hebben ook nog een overzicht op de website bekeken. Daarbij gaf ik dus aan dat ik lamelparket erg mooi vind. De verkoper heeft mij daarover heel goed geïnformeerd. Uiteindelijk heb ik die dan ook besteld en kwamen ze de volgende werkdag al langs om alles op te meten. Vervolgens zijn ze de houten vloeren gaan zagen en hebben ze het lamelparket erin gelegd.

Mocht jij op zoek zijn naar een vloerenwinkel, dan kan ik Bax Houthandel van harte aanbevelen! Bekijk hier de website.