Leg me link
Image default
Zakelijke dienstverlening

Welke arbodiensten passen bij uw organisatie?

Dit is een vraag waar veel bedrijven geen antwoord op hebben, er zijn immers veel verschillende arbodiensten voor ieder soort bedrijf in welke branche dan ook. Vanwege het grote aanbod is het erg lastig om te bepalen hoe u het bedrijf waar u werkt op zo’n manier in te richten dat alle werknemers zich veilig en gezond voelen en dat alles binnen de normen van de wet- & regelgeving blijft. Arbomakelaar is er voor de bedrijven die een lange zoektocht naar de juiste arbodiensten willen vermijden, dat doet Arbomakelaar namelijk voor hen. Arbomakelaar heeft een divers aanbod, zo kijken ze welke arbodiensten bij uw organisatie passen en welke bedrijfsarts hiervoor geschikt is.

Arbodiensten vergelijken bij Arbomakelaar

Bij de Arbomakelaar kun je dus een aanvraag doen om arbodiensten te laten vergelijken, er wordt gevraagd naar waar jij naar op zoek bent en op basis hiervan wordt gezocht naar de juiste fit. Het proces gaat als volgt, eerst doet u op de website een aanvraag voor een offerte, hierna komt Arbomakelaar met een voorstel. Indien u deze accepteert gaat Arbomakelaar aan de slag met het selecteren van de beste partijen op gebied van arbodiensten. De resultaten van het onderzoek worden verwerkt in een duidelijk overzicht, met een klik op de knop kunt u vervolgens alle arbodiensten op een rijtje zetten en vergelijken. Indien u dit wenst kijkt Arbomakelaar met u mee om u te helpen bij de uiteindelijke keuze. Dit kan slechts door middel van een kort advies, maar als u een aanbieder van arbodiensten laat presenteren kan een medewerker van Arbomakelaar ook aanschuiven.

Meer weten?

Indien u na het lezen van deze blog benieuwd bent geraakt naar meer informatie over het vergelijken van arbodiensten door de Arbomakelaar adviseer ik u om de website van hen te bezoeken. Hier staat veel informatie over hoe het proces en de randvoorwaarden er van begin tot eind uit zien en bovendien kunt u direct een offerte aanvragen. De klantenservice van Arbomakelaar is tijdens kantooruren altijd bereid om uw vragen te beantwoorden via telefoon, per mail of in de vestiging.