Leg me link
Image default
Vervoer en transport

Professionele diepvriesopslag sinds 1973

Frigo Group Logistics in Geldermalsen is verantwoordelijk voor het inplannen van dagelijks koeltransport richting Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oost-Europa en Scandinavië. De vrachtwagens die deze routes rijden zijn hypermodern. Er worden namelijk verse producten getransporteerd. Denkt u aan brood en banket, vlees, vis, fruit en groenten. Etenswaren als deze moeten niet alleen zo snel mogelijk van A naar B. Een en ander moet diepgevroren of gekoeld gebeuren. Iedere Frigo Group vrachtwagen heeft een koelsysteem waarbij een constante temperatuur gegarandeerd is.

Soms is de afstand die goederen afleggen zo lang dat tussentijdse opslag noodzakelijk is. Frigo Group is daar volledig op toegerust met haar vrieshuis in Nieuw-Vennep. De grote loods ligt aan de N207, vlakbij de N205, N208, de A4 en de A44. Even wat cijfers op een rij van deze koellocatie:

  • opslagcapaciteit van 22.000 palletplaatsen bij temperaturen van -18 tot -26 graden Celsius;
  • koelopslag bij +5 graden Celsius;
  • vergunningen K en B voor vlees;
  • entrepot c vergunning voor douane afhandeling.

Om de kwaliteit te waarborgen is een speciale Quality Manager werkzaam bij Frigo. Hij stuurt het team aan dat verantwoordelijk is voor alle vrachten die de vrieslocatie in- en uitgaan. Klanten worden te woord gestaan door een professioneel customer service team. De dagelijkse gang van zaken op kantoor wordt geleid door een Office Manager. Al deze mensen worden aangestuurd door Managing Director Margreet van Elderen. Zij is overigens de dochter van Frigo Group oprichter Hein van Elderen. De start van Frigo is inmiddels alweer 48 jaar geleden.

Frigo Group Logistics in Geldermalsen en Frigo Group in Nieuw-Vennep werken nauw samen. De communicatie is open en verloopt soepel. Dit geldt ook voor al het klantencontact. Eerlijkheid, loyaliteit en 100% toewijding zijn hierbij de uitgangspunten. Iedere klant kan in het Warehouse Management Systeem van Frigo Group inloggen om in de gaten te houden waar de vracht is, hoe het met de houdbaarheidsdatum gesteld is enzovoort.

https://www.frigogroup.com/nl/